TOUCH DOWN I PHUKET..

TING JEG HAR FUNDET UD AF..

Kaftan JASPER LIVING // Taske MINISO // Halskæde TRINE TUXEN // Solbriller CÈLINE // Location BAYAN TREE PHUKET – POOL VILLA   ..
Der var en enormt flot himmel sidste uge i DK, det viste instagram og Facebook i hvert fald. Mange gange (!)
Er allerede pænt træt af BLACK FRIDAY og glæder mig over, det nu er mandag. Så må det galskab da stoppe, men så starter CYBER MONDAY…arghhhhhh!
Jul føles ikke som jul, når det er 32-36 grader, selvom der er julepynt på alle gader og stræder –  så jeg glæder mig til at komme til Danmark og mærke kulden bide mig i næsen.
Det var et kæmpe tab for Danmark at Mopper gik bort, vi kneb sgu en tåre Bella og Jeg. Vi har jo ‘Familien fra Bryggen dag’ HVER fredag, hvor vi ser det nyeste afsnit. Det bliver bare ikke det samme igen. R.I.P Mopper.
Jeg troede jeg ville være sådan en der kunne deltage i Robinson Ekspeditionen, og måske også vinde den, ind til jeg brugte 4 dage på et luksus resort og sov med firben i vores hytte. Så meget for at være selvudnævnt explorer. Du er stemt af øen.
Alle er vist lidt sure på Gulddreng, det kan jeg nu godt forstå, den dreng han snakker jo for at holde fluerne væk fra munden – og ikke på den gode måde ; (
Jeg havde aldrig troet at 2016 ville give Grevinde Alexandra så mange forsider i SE & HØR. Står det så dårligt til med sladder i DK? Så må jeg sgu flytte hjem igen og lave noget ballade, for det er ikke mine 199 kr værd at abonnerer på PLING abonnement. Find dig selv på forsiden. Eller ik!
Jeg kan bare ikke rejse med håndbagage, ikke om jeg så blev truet på livet. Det er mig fysisk umuligt at rejse med så lidt. Også selvom det bare er til en weekend. Men jeg kan bare ikke ha´ hvis jeg ikke har valgmuligheder – så får jeg stress. M kan rejse i en hel uge kun med håndbagage og en computertaske. Men jeg skylder skylden på hans manglede hår, jeg har jo tusinde produkter med til at pleje mine lokker, og det fylder altså ; )
Jeg kan ikke drikke vand fra andres køleskab, jeg synes altid det smager af alt det mad de har i det.. I know. Jeg er mega sippet. Jeg drak også kun vand fra hanen i Nyborg, på Islandsbrygge & da vi boede i huset. Andre steder jeg har boet, der har jeg købt flaskevand.. Hello Psycho!
Min ferie starter i lufthavnen, derfor elsker jeg at komme 2 timer før jeg skal flyve og nulre rundt. Jeg skal både shoppe TAX FREE, magasiner og slik. Vindues-shoppe og have en lille kaffe og en snack. Jeg kan sagtens få tiden til at gå der, for når jeg rejser med M, så løber Bella og jeg efter ham, for han bor jo nærmest i lufthavnen, så for ham er det ikke ferie, det er mere antiklimaks på højeste niveau. Han er jo høvdingen af stamme, så vi makker bare ret!
Jeg kan slet ikke være i mig selv, hvis folk ser iPad eller andet elektronisk skrammel på flyveren MED LYD.. what the fuck! Har folk bare ingen respekt for andre??? På vej til Phuket, der sad der en far med hans to  ( TO) børn, og de sad og så IPad uden hørebøffer på!! Jeg blev så irriteret, jeg spurgte om jeg måtte flytte sæde – jeg havde ovenikøbet købt et ekstra godt sæde, så jeg kunne sidde i ‘fred’, men så nytter det jo så bare ikke noget, når ham der sidder på ‘discount’ sæderne foran, han ikke tager sig sammen… 💀 Og det siger jeg altså selv som mor, jeg kunne aldrig drømme om, at lade Bella sidde og se noget eller spille med lyd på. Det bliver et ‘nej tak’ herfra!!
Man skal altså ikke fucke med Asiater, hvis det drejer sig om 2 for 1, discount, goodiebags, rabat kuponer, free samples OG julekoppen fra Starbucks. De samler på dem som var det Royal Copenhagen – og de vil have design og ‘pæne’ af slagsen, ellers går de amok (nok lidt det samme som med Amerikaner de klager altid over designet HVERT ÅR) De står gerne i kø i flere dage, når koppen udkommer så de kan få endnu én til samlingen. Så ta´jer lige sammen Starbucks, og lav nogle flotte nogle af slagsen
; )

5 kommentarer

 • Elsker altså også at gå rundt i Taxfree og glo i et væk, prøve parfumer, læse finske varebeskrivelser højt og grine af landets hundedyre, bundgrimme sourveniers :p

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Ja, hvad sker der for alle de grimme sourveniers.. De er jo SÅ grimme. Lige på nær dem fra Bali af en ordentlig P*k… Haha det er god værkstedshumor ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Den med lufthavnen er jeg helt med på og elsker CPH. Når vi skal hjem fra juleferie i DK har jeg enda booket sådan, at vi har ekstra god tid i lufthavnen (efter indenrigs flyvning), så jeg kan nå at ose lidt inden afgang 🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Har det på præcist samme måde med vandet 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TOUCH DOWN I PHUKET..