ELLIES AND IVY // MAKE-UP PUNG..

NÅR MAN HAR ALT DET BEDSTE..

dsc_6187

Mig // Nanna // Louise // Nanna // Maria..

BRYLLUPS OUTFIT jeg havde vitterligt intet at tage på til min veninde Louise´s bryllup.. eller intet, det skal man jo ikke sige til en mand, så flipper de skråt. Men det tøj jeg havde taget med fra Singa, det var bare lige en anelse for ‘sommerligt’ i forhold til, det var Oktober bryllup. Heldigvis havde jeg min fine ZARA strikkjole hængende i Nordhavn.. (fåååk, jeg savner den lejlighed, kan slet ikke vente med at komme tilbage der til) så den hoppede jeg sgu i. Jeg havde dog taget en slipdress under, så jeg ikke var helt lige så gennemsigtig som sidste – nu handlede det jo ikke om mig denne gang, så jeg måtte nok hellere være lidt anstændig. I hvert fald denne gang.

Men det her er noget af mit gang i danmark, dejlige dejlige dejlige damer. De er alle Roskilde chicks, og jeg har kendt min Nansen, som er hende i den cremefarvede kjole (som ikke er bruden) siden jeg blev konfirmeret, da vi mødte hinanden i Brighton på sprogrejse – og de andre tøser har jeg lært at kende igennem hende.. 4 for 1 som man siger.

Men vi havde den dejligste aften i Ocean Club hvor brylluppet blev holdt. Dog var jeg hjemme i seng kl 00.30 ramt af jetlag og alkohol, men vi startede også kl 15.00 så lidt timer fik jeg da ud af dagen. Kærlighed vil jeg altid gerne fejre ; )

Links til min kjole LIGE HER


R

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ELLIES AND IVY // MAKE-UP PUNG..