LÆNGE SØGT - LÆNGE VENTET..

MUST TRY 2017 // SugarBearHair..

Jeg har en hel liste over ting jeg skal prøve i 2017, og SugarBearHair, har været på min liste i rigtig lang tid. Det er jo ikke nogen hemmelighed, jeg er kæmpe fan af Kim K, og hun har flere gange gjort rigtig meget reklame for dem – og når jeg kigger på hendes hår, og ser hendes shine, hvis jeg kun skal spise en lille blå vingummi for lækkert garnså tester jeg det sgu gerne ♥

Man siger at skønhed kommer indefra, og det samme gør smukt og sundt hår. Man undervurderer tit at det man faktisk putter i munden, det kommer til syne andre steder. Livløst hår er som oftes et tegn på du mangler noget, eller du indtager noget forkert. SugarBearHair er vegetariske vingummivitaminer fra som er velsmagende og effektivt alternativ til almindelige vitaminpiller. Vitaminsammensætningen
arbejder med hårrødderne, nærer håret indefra og
styrker hårets elasticitet.
SugarBearHair indeholder en kombination af A, C, D, E, B-6 og B12 vitaminer, folinsyre, pantotensyre, iod, zink, cholin, inositol samt biotin, som er den vigtigste aktive ingrediens til et sundt hår. Biotin anvendes til at stimulere den proces, der skaber fedtsyre i hovedbunden, som er nødvendige for at fremme væksten.

SugarBearHair fri for gluten, gelatin og soya.

Vejl. pris per krukke kr. 279,- for 60 stk. 

Daglig indtagelse: 1 SugarBearHair vitamin indtages 2 gange dagligt.
For optimalt resultat anbefales et forløb på minimum 3 måneder.

SugarBearHair er kendt og elsket af nogle af verdens største influencers. Ambassadørlisten tæller bl.a. Emily Ratajkowski, Kim Kardashian West, Vanessa Hudgens og Kylie Jenner så skal man jo være et skarn for ikke selv at teste dem.
SugarBearHair blev lanceret i Danmark igår d. 17. november 2016 – og forhandles i udvalgte frisørsaloner og online via Lyko.se Forhandler nr. 41 83 13 69

Jeg kan allerede se mig selv med meget meget sundt hår i 2017 – BRING IT ON ♥

“Get healthy hair, eat the Blue Bear”

; )

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LÆNGE SØGT - LÆNGE VENTET..