HØJ PÅ SUKKER OG BALLON BLOMSTER..

LÆNGE SØGT – LÆNGE VENTET..

BARE SÅDAN EN AF DE DAGE  hvor det går op for en, man har mistet/ikke kan finde sit Marianna Dulong armbånd, som man har været SÅ glad for, man har gået med det i 2 år uden at tage det af, og man i et splitsekund hænger fast i en kjole og armbåndslåsen åbner sig, det faldet af, og man beslutter sig for, man ikke vil bikse med det nu, men tage det på senere… 3 uger senere… og nu kan jeg ikke finde det!!!!!!!!

Jeg blev så ked af det i morges, jeg besluttede mig for nu skulle jeg altså have styr på mine smykker, for de roder rundt alle steder.. Som i ALLE. Jeg har æsker, bokse, plasticposer, silkeposer und alles.. Og nu gik det bare ikke mere, der skulle styr på mine smykker, jeg elsker dem næsten mere end så meget andet, så nytter det ikke der er rod over det hele.

Derfor hoppede jeg i MUJI, som jeg knus elsker for alle deres dimse-dutter og plastik-akryl æsker, flasker, krus, kasser. You name it – they got it. Og købte dette smykkeskrin. Jeg er faktisk ikke så lummer på de indsatsæsker der er i, men det funger totalt optimalt, så har mega optur over jeg nu endelig har fået styr på mine smykker, nu kan de ikke løbe nogen steder, da jeg har totalt styr på dem, og hvis jeg ikke har styr på dem, så er det min egen skyld. Du kan finde MUJI Acrylic Case LIGE HER og indsatserne HER. Og kryds lige fingre for, jeg finder mit armbånd igen.. Hulk!

Jeg har mange forskellige smykker, både af værdi og smykker der er til at betale. Faktisk flest af dem, der kan betales. Jeg har smykker der er fra PILGRIM, PICO, HERMES, BOTTEGA VENETA, MARIANNE DULONG, H&M, ZARA, JASPER LIVING, STINE A, CHARLOTTE LEBECK, TRINE TUXEN etc. Og jeg elsker dem alle liiige højt ♥

Jeg ved MUJI ikke findes i Danmark endnu, men kan købes i Sverige – men mon ikke det er et spørgsmål om tid ; )

SHOP MUJI EUROPE HER.

Mange tak Mutti og Pappi for min tidlige julegave ♥

Kys
R

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HØJ PÅ SUKKER OG BALLON BLOMSTER..