THEY SEE ME STROLLING // FØDSELSDAGS OUTFIT..

FROG LEGS // FRA TOPPEN..

DANS TIL DINE BEN IKKE KAN DANSE MERE ja, valget blev ikke som mange ønskede det. Og sådan er det. BUM! Man skal aldrig gå ned selvom skibet det synker, så vi valgte at tage på datenight og få snakket lidt om løst og fast. Vi holdte næsten det med ikke at drikke over 4 genstande – og ingen blev uvenner, så det var jo win win.

Vi har måtte lave denne aftale, for hver gang når vi har været ude, så har jeg enten hylet eller vi har skændes så det bragede. Faktisk noget vi ikke særlig tit gør, så jeg ved ikke hvorfor det lige kommer på datenight, hvor man jo faktisk skal hygge sig. Men hygge kan man ikke fremtvinge, måske fordi alt det pres om datenight og hygge, nogle gange er svært på kommando. NU SKAL VI HYGGE.. Det er jo ikke noget man bare gør.

Men Jeg var hoppet i mit nye outfit, og følte mig faktisk ret lexi. Tror nu mere M syntes det var nogle rædderlige disco bukser jeg havde på..Ohhhh well, jeg er heller ikke altid enig i hans tekstiler. You win some – you loose some ♥ En dejlig aften var det i hvert fald, og der er fyldt lidt op på ‘parforholdskontoen‘ den har levet lidt på lånte finanser det sidste stykke tid #voksenlivet ; )

Dejlig Torsdag allesammen, weekend lurer lige om hjørnet kan i smage den?.


R

Bukser H&M TREND i butikkerne NU // Taske MINISO 9 dollars // Skjorten ZARA i butikkerne NU // Armbånd JASPER LIVING // Sko MÆRKE UKENDT 80 KR..

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THEY SEE ME STROLLING // FØDSELSDAGS OUTFIT..