SAMME TID SIDSTE ÅR..

MUST HAVE // BIKERJAKKE I IMITERET PELS..

Processed with VSCO with a5 preset

Jakke ZARA // Tørklæde TOOGOODTOBEBASIC // Kjole H&M // Taske SAINT LAURENT..

CHANGI AU REVOIR ti minutter før vi skulle mod gaten i Changi lufthavn, gik vi forbi ZARA hvor Bella spurgte, om vi ikke lige kunne gå ind og se om der var noget “vi kunne bruge”.. Bella og jeg kan jo altid bruge noget, men jeg er lagt lidt under økonomisk administration, da M siger jeg har brugt for mange penge sidste mdr. Jeg er stadig sikker på, der nogen der har hacket vores konto, men den køber han ikke rigtig. Forstår ikke hvorfor. Faktisk slet ikke.

; )

Så jeg turde ikke rigtig kigge, for så fik jeg jo lyst til at shoppe. Vi træder lige ind i butikken og Bella peger på en jakke og siger “mor den her er liiige dig – køb den” og det gjorde jeg så, jeg bliver jo nødt til at lytte til min datter, og må indrømme, det faktisk er en kæmpe favorit nu♥ Den minder mig om den ACNE jakke, jeg aldrig fik råd til.

Med den kulde i har præsteret under mit ophold, så har man altså brug for en varm jakke… Brrrrrrrr…! Jeg har taget min i en str. medium, da jeg gerne ville kunne have en strik under. Den er virkelig lækker, og man kan altså ikke se den er “fake” ; )

BIKERJAKKE MED KRAVE I IMITERET PELS

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SAMME TID SIDSTE ÅR..