GIRL CRUSH // SOFIE HALD..

KÆRLIGHEDSGAVE // TRINE TUXEN..

SÅ ER VI HJEMME vi havde en super fin flyvetur hjem, dog gik jeg ombord på flyveren med hold i nakken og følelsen af, jeg skulle kaste op.. Min eneste tanke var bare “FUCK ME” tror også Bella på et tidspunkt, var ret presset over det, og en anelse bange for hendes mor ville ende med, at gøre hende enormt flov ; )
Jeg havde indstillet mig selv på, det ville blive en meget lang intens tur. Men det gjorde det heldigvis ikke, jeg fik sovet 7 timer og Bella 9 helt uden at kaste op på nogen. Vi havde vores helt egen række at brede os på, og ingen der sad ved siden af os og snorkede. Optur!

NORDHAVN kom hjem til verdens finest gave, som lå og ventede på mig i lejligheden ♥ Ud over der var handlet og hygget om os med blomster etc. så lå der også denne kærlighedsgave fra Nansen. Den fineste halskæde fra TRINE TUXEN JEWELRY den er SÅ meget mig, og det ved hun bare, efter snart et ægteskab på 20 år, så kender man bare hinanden på alle punkter. Og denne her var SPOT ON ♥

TRINE TUXEN Cancer halskæde (fåes i alle stjernetegn)

Hun laver SÅ mange flotte flotte ting, og efter min mening én af de bedste af nyere tid. Hvis Du ikke kender TRINE TUXEN kan du finde hendes historie lige HER.

♥♥

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GIRL CRUSH // SOFIE HALD..