SMUKKE SUNDE NEGLE..

VORES NYE JULEKORT // MERRY CHRISTMAS 2016..

Merry Christmas 2016 🌲 da seriøst alle jeg kender, skal have barn, og giftes, vil vi også gerne komme med en lille udmelding – der er også sket noget her i Singa, det sidste år… 😛Taaaaadaaaahhhh everyone Baby Finn 🙌🏼 Jeg har ikke selv ruget ham, men jeg har tyv stjålet ham fra min veninde Alexandra og han kommer aldrig tilbage igen😝 Seriøst hvis jeg havde en baby der var så nem, og bare smilede og var så mild, så nuppede jeg sgu gerne én mere ♥

Men men men, ingen baby her – dog ville det virkelig være et pænt julekort ; )
foto cred: @vores_eventyr_i_singapore

 

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SMUKKE SUNDE NEGLE..