HVORDAN VILLE DINE YNDLINGS SKO SE UD??

VAMOS A LA PLAYA // STRAND GEAR..

tothebeach


GIVENCHY PLYS SANDALER
 // MISSONI KNIT TURBAN // CHLOE BRACELET // RAYBAN MIRRORED AVIATOR SUNGLASSES // BEACH STRAW BAG // Bkr VANDFLASKE..

VINTER DEPRESSION når alle stikker af fra danmark, nu hvor afteråret melder sin ankomst, så er det altid godt at have sine “BEACH” essentials på plads.. Vi bader og er på stranden næsten hver dag, så der er det altså ikke “Vogue Cover” vi tænker på, der er det mere ARENA badedragten der kommer på catwalken, når dagens svømmetur skal overståes..

Men når man rejsen går til de eksotiske lande, så kan ens kuffert godt se lidt anderledes ud ♥ Bikini er jo et must, men hvad skal man ellers have med sig, for at være mega stylish?? Det har jeg prøvet at komme med et bud på ♥

Solbrillerne er et klart must, så man kan beskytte sine øjne for sollys og skader // Turban eller stråhat er altid en god ide. Tubanen beskytter hovedbunden hvor hatten også dækker for ansigtet // Plyssandalerne kan man ikke komme udenom, da pels er der for at blive et stykke tid endnu // Flettaske til alle ens ejendele, så som telefon, bog, solcreme // Vandflaske da det er super vigtigt at være hydreret ellers lukker kroppen ned. Kroppen skal bruge vand for at fungerer – ligesom en bil har brug for brændsel // Armbånd er for den “stylish” effekt… alle former for smykker og kæder er über hit – dog skal man jo være klar over, der hvor du har smykker og du får sol, der bliver man jo så ikke brun – så gå ikke alt for meget amok ; )

Skal Du rejse? Bon Voyage♥

XX
R

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVORDAN VILLE DINE YNDLINGS SKO SE UD??