NÅR HJERTET GØR ONDT // TAL PÆNT..

TIL VANDS TIL LANDS OG HELT UANSVARLIGT..

FullSizeRender

(Fotocred: Anette ♥)

FORMEL 1 weekenden vi alle har glædet os til.. Min blev dog ikke helt som den ellers havde været planlagt i et helt år… M blev desværre nødt til både at flyve til Geneve og Frankring, og har nu snart været væk i 10 dage.. Så hans weekend billet, den måtte jeg sælge, plus jeg solgte min egen lørdag og søndag, for det er bare ikke helt det sammen, når man er semi alene – og alle andre kommer i par.

FREDAG spiste jeg med nogle venner, Stine, Michael, Camilla & Michael.. Ja der er mange Michael´er her, så det er lige med at holde styr på dem. Det blev til Tapas og vin – og senere Kylie Minogue… Jeg nåede dog desværre kun at høre det første nummer, så blev jeg ringet op, at Bella havde ondt i halsen og feber. Så jeg suste igennem Formel 1 banen, så hurtigt, så jeg sagtens kunne havde vundet det løb ; )

LØRDAG I går, var vi blevet inviteret på Formel 1 cruise, med vores venner Anette og Jesper + plus resten af vores slæng, og nogle festlige gutter fra det mørke Jylland. Hvis nogen er fra Ålborg, så kender I dem sikkert ; )
“Hr & Fru” Moberg, havde disket op, med uanende mængder af sprut, faktisk tilpas for meget, så det ikke længere var forsvarligt, vi rendte rundt på en båd til søs. Vi skulle nok bare ha´været blevet i havnen..!! Dog røg ingen over bord – nogen sprang selv, men kunne selv komme op igen, i hvert fald til sidst. Når man ser en Stingray, så hjælper det altid lidt!

Vi var alle overbeviste om, vi havde alt alt alt for meget sprut med, men det viste sig, at være en stor løgn. For 55 min før vi skulle i land, der var båden nærmest tørlagt! Så er der altså langt ind, når der ikke er en dråbe alkohol. Vi gik dog i gemmerne og fandt ud af, der var puttet noget mere ind i et køleskab nedenunder, og så kunne festen fortsætte og der blev forlænget med 1 time eller 2, men hvem tæller – og hvem kan huske.

SØNDAG der var ingen vej udenom, Bella vækkede mig kl 9.00 – der havde jeg så også sovet i 12 timer, med et lille afbræk af, jeg vågnede ved det tordnede og lynede så voldsomt, jeg troede det ramte vores bygning! Det blev til 1 1/2 times counting sheeps.!!

Jeg havde lovet Bella vi skulle hygge, så vi aftalte vi ville tage i en spillehal Camilla havde anbefalet os. 500 kr senere, og en semi knækket fortand (don´t ask) det var noget med en hammer, og en klokke der skulle sige DING og mig der gik lidt for meget op i det… Og helt sikkert en tandlægeregning, der kommer til at sige DONG!! Emoji Abe der river sig selv i patterne!!! Var vi atter på vej hjem igen, for at se Familien fra Bryggen – og Den store bagedyst…
Heldigvis kan man altid lokke Bella til at lege biograf, det var lige hvad jeg havde brug for, ovenpå endnu en weekend med druk! Nu vil jeg hoppe i seng, og se STØRST på Tv2.

; )

Hvar har i mon lavet?

XX
R

HUSK MIN CALL ME KONKURRENCE HER.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NÅR HJERTET GØR ONDT // TAL PÆNT..