FREDAG I ORANGEHUSET..

NOGET NYT. NOGET GAMMELT. NOGET SPARKLE..

(Billede fra Snappen Rikkemay2204)

Jeg har været lidt stille på bloggen, men jeg kæmper pt. med influenza som bliver ved med at vende tilbage, som en glædes pige i natten!!

Jeg prøvede at bevæge mig ud igår, da vores ven Lars fra DK besøgte os alle i Singapore, Jeg ville så gerne se ham, men efter et par timer måtte jeg tage hjem, og hoppe i kanen ; (

Mit outfit: min pallet top FIND DEN HER / Min nederdel er en gave jeg har fået af min veninde Squeaksen. Det har været hendes mors og er ca 30 år gammel – hun så den i hendes mors skab, og tænkte straks på mig ♥ hvilket jeg er så taknemlig for. Det var en af hendes far´s yndlings (han er her desværre ikke mere), hvilket rørte mig helt vildt. Så sødt jeg måtte få den, den passede som var den syet til mig.

Lige nu er jeg top glad for jeg tog hjem, for jeg har set på snappen hvad de har lavet, og den tilstand M kom hjem i, det var ikke kønt. De havde været på karaoke bar, hvilket er noget jeg synes er top pinligt.. Jeg sætter ikke pris på, at synge foran andre mennesker – kun i badet.

Hilsen Mormor ; )

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FREDAG I ORANGEHUSET..