AMAZING AMY // VERDENS BEDSTE TØRKLÆDE..

NÅR MAN FØLER SIG HJEMME // NOGET DANSK I SINGAPORE..

JOE AND THE JUICE.. Det er ikke rocket science at se, at danske Joe and The Juice brager frem i Singapore og i Asien generelt.. I Singapore har vi tre styks allerede, og jeg er 100% sikker på, der kommer mange mange flere på vores lille Ø. Den tredje blev der holdt reception for i dag, hvor jeg var inviteret, og fik æren af, at smage nærmest hele juicekortet + lidt champagne ; )
Det er virkelig sjovt at se, hvordan en asiatisk juicer ser ud, og den “kamp-gejst” de har fået overført så fint, fra det danske koncept. Jeg må dog sige, der var maaaaange der kiggede ind, for at se, hvad der dog skete der inde bag indhegningen hvor alle stod og råbte, og drak JUICE.. Haha… Hva´nu det, Hva´nu det??  ; )

Jeg har altid været enormt fascineret af J&TJ konceptet, hvordan de har formået, at vende en “alm.” juicer/sandwich maker stilling til direktør position, som har så meget prestige, man ligefrem vil droppe gymnasiet for at arbejde der –  der er der altså nogle kloge hjerner bag ved, som lidt ala Kejserens nye klæder, tryller med magien og unicorn støv, og overbeviser de her unge mænd (og få kvinder) om, dét er det eneste sted at arbejde  – og når man som Abercrombie and Fitch, holder castings for unge mennesker med lange køer, så de kan komme og vise og bevise, hvorfor de er de bedste og hvorfor Joe and The Juice lige skal vælge DEM, så har man altså fat i den lange ende!

Jeg er kæmpe fan…

Hvis jeg var 15 år yngre, så var jeg klart en mega slutty juice-inde. Jeg ville laminerer mit telefonnummer, og smide dem i bunde af alle de lækre drenges “Pick-Me-Up” juice. Damn man skulle være unge igen. Jeg ville gøre det SÅ godt ; )

Hvis du kommer til Singapore, og savner lidt dansk, så kan du finde vores Joe & The Juice shops LIGE HER:

JOE & THE JUICE – Wisma AtriaNFB ASIA PTE LTD 435 Orchard Rd, Wisma Atria #B1-56 to 59

Singapore Quayside Isle31 Ocean Way,, #B1-01, Sentosa Cove, Singapore 098375

JOE & THE JUICE – Chevron House30 Raffles Place #01-35A Chevron House, Singapore

Måske vi ses ; )

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AMAZING AMY // VERDENS BEDSTE TØRKLÆDE..