NÅR MAN FØLER SIG HJEMME // NOGET DANSK I SINGAPORE..

HVORDAN MAN FÅR ADGANG TIL AMERIKANSK ITUNES..

KALD MIG BARE HACKER.. her i huset er det mig der er den tekniske, derfor er det også mig, der har sørget for vi kan se US ITUNES (med hjælp fra onkel Tommy) – og har hjulpet venner og veninder til at få det også.. Vi må jo nok erkende vi ser en hel del TV herude, da familie tid betyder noget andet, og overskuddet måske ikke helt er så stort. Men så længe man bare er sammen om det ♥

Hvis du også lever “expat” eller bare er en sucker for at se tingene før de kommer i DK, så skal du bare gøre som mig ; )

WHAT TO DO:

De to vigtigste ting du skal have er en email som IKKE er connected til en dansk ITUNES konto (lav evt. gmail) OG en PAYPAL konto – hvis du ikke har disse to, så kan du ikke komme i gang.

1. KØB ITUNES POINT – hos ABRAHAM HER – de kan KUN købes hvis du har PAYPAL konto. Han er på NEW YORK tidszone, så køb inden for hans “working hours” han starter med at arbejde kl 7.00 om morgenen ; )

2. LAV EMAIL

3. LOG UD AF DIN DANSKE KONTO og LOG IND IGEN – TRYK PÅ CREATE APPLE ID

CREATE ACCOUNGT

4. CHANGE COUNTRY – VÆLG USA

CHANGE COUNTRY

CHOOSE USA

5.  GODKEND ALT HVAD DE SKRIVER:

Screen Shot 2016-09-03 at 02.34.01

 

6.  UDFYLD ALLE DINE PRIVATE INFORMATIONER – BRUG DIN NYE (eller gamle email)..

PROVIDE INFO

 

7.  I DET LYSERØDE FELT: SKAL DU BRUGE DE/DEN KODE ABRAHAM HAR SENDT DIG – UDFYLD ALDRIG KREDITKORT – DA DU KAN IKKE BRUGE DANSK –  DU KAN KUN BRUGE ITUNES POINT KØBT HOS ABRAHAM ELLER ANDRE DER HAR DENNE SERVICE.

I DET GRØNNE FELT: DER UDFYLDER DU EN TILFÆLDIG ADRESSE I USA. JEG HAR BRUGT ET HOTEL JEG HAR BOET PÅ I NEW YORK.

Screen Shot 2016-09-03 at 02.36.22

 

NU SKULLE DU GERNE VÆRE GOOD TO GO – NU KAN DU LOGGE IND PÅ ITUNES MED DIN  NYE KONTO OG SE KARDASHIANS ELLER MODERN FAMILY ETC.

INDSÆT NYE POINT : Når man skal indsætte nye point, skal man gøre det i bunden af sin itunes konto på sin computer – under det felt der hedder REDEEM

REDEEM

Hvis du skal se ITUNES på fjernsynet, så skal du tilkøbe en lille boks der hedder AppleTV som kan tilkobles dit TV.

Hvis du oplever problemer, så kan du bare skrive, men det skulle være lige til ; )

ENJOY ♥
XX
R

9 kommentarer

 • Som ny expat (dog kun i Berlin) lyder det som lige som noget for mig. Jeg har aldrig brugt iTunes, så hvad koster det du beskriver? Betaler man for en abonnement eller pr afsnit man ser eller hvordan?
  Hilsen Tina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Hej Tina,

   Du kan tilkøbe ITUNES Point alt efter hvor meget du køber 25, 50, 100 dollars, og så betaler du for hver film eller serie du køber ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Taaaaak det må jeg prøve.
  Elsker at følge din blog, god humor, lækkert sted👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hej 🙂

  Jeg har fulgt din guide, og fået oprettet et amerikansk apple-id. Tka for det! 🙂

  Når jeg så vil downloade et købt afsnit af en serie, får jeg meddelelsen, at min computer er forbundet med et andet apple-id (mit opringelige, som jeg bruger på alle minie enheder), og “if you download past purchases with your apple-id, you cannot autodownload or download past purchases with a different apple id for 90 days”. Hvad betyder det? Altså, jeg forstår godt ord-lyden, men er i tvivl om konsekvensen. Vil jeg ikke kunne benytte mit oprindelige danske apple-id på computeren i 90 dage?

  Håber du vil svare 🙂

  Vh Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Hej Anne,

   Jeg er dig svar skyldig, da jeg aldrig har prøvet, at downloade på ipad og kun brugt APPLE TV, som er en lille boks der er plugget til tvét. jeg prøver lige at undersøge hvad det betyder ; )

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg bruger heller ikke iPad, men iTunes på min macbook 🙂 Og det var min plan at afspille via airplay på mit apple tv. Men super hvis du vil undersøge det 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hej igen! Jeg har fundet ud af det 🙂 Det faldt mig slet ikke ind, at jeg jo kan se ting fra iTunes store direkte på mit Apple tv – ingen grund til airplay 😉 Tusind tak for hjælpen og for dette indlæg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Skide godt Anne, det er jeg glad for, jeg ventede på svar fra mit gut i NEW YORK, men han er en søvndriver ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

NÅR MAN FØLER SIG HJEMME // NOGET DANSK I SINGAPORE..