BALLOON LADY // BABY SHOWER..

FREDAG I ORANGEHUSET..

WEEKENDEN er gået så hurtigt, jeg føler slet ikke, vi har nået alt det vi ville.. Men sådan er livet lidt herude.. Fuld speed fremad!

Jeg havde “æren” af, at have Bella med på hospitalet i fredags.. YES.. hun havde pillet ved nogle planter i vores condo, for nogle dage siden, efter der var blevet sprøjtet med gift, som de gør hver uge (og det ved hun) Grrrrrr..
Hun endte med det mest forfærdelige udslet hele vejen op ad halsen, som kløede af helvede til. Jeg var så bange for, hun ville ende med ikke at kunne trække vejret, så hun lå på en madras ved siden af mig, når vi skulle sove! Pylremor det er mig ; )

Dr. Mark Tang; som faktisk var ham der fandt ud af, Bella havde Borrelia sidste år.. Præcis den 14 Sep 2015 satte os ind i at planterne herude, har altså noget gift i sig, som man bare ikke skal røre ved, og slet ikke når de også har sprayet for gift!! Det er “no go” – Vi har haft snakket med hende om det 1000 gange, men det har hun åbenbart ikke taget så seriøst..!!!

Føler lidt Sep. ikke er vores mdr.

Da vi var tæt på lufthavnen besluttede vi os for, at hente faren, som landede fra Hong Kong – at vi så stod i den forkerte Terminal det er en helt anden historie – men vi fandt ham, så er alt jo godt ♥

Vi tog hjem og holdte den vildeste Fredag med hotdogs og Modern Family – og jeg sov kl 21.15

Leverpostej Livet ; )

2 kommentarer

 • Tilde Lyng Nielsen

  Hvor er Bellas søde shorts fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Fra mit yndlings mærke COTTON ON det er Australiens H&M ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BALLOON LADY // BABY SHOWER..