VORES NYE JULEKORT // MERRY CHRISTMAS 2016..

EXPAT WIFE WITH AMBITIONS..

STAY TUNED.. jeg har gang i et mega spændende projekt – i kan “måske” gætte hvad det er ud fra billedet. Det er nok ikke at lære hvordan man laver farveblyanter… Thank god ; )

Det er noget med en der laver dansesko, har sin egen fabrik, en sko der ikke må være højere end 7 cm, skal have fashion look – men ECCO feel. Jeg er så træt af, folk laver sko der ikke er behagelige at have på, det skal være slut. Røde såler eller ej.
Jeg har mega høj svang, og kan ikke holde høje sko på, ej hellere gider jeg at have sko på, der føles som en dejskraber.. Det bliver et “nej tak” herfra.

Derfor har jeg teamet op med en der kender til designet bag “evening dancing shoes” og den comfort den skal indholde. Vi tager design og parrer det med en fodformer.. Det skal nok blive nogle kønne kønne børn.. I hope!

Det bliver helt sikkert en hård fødsel, med mange bumps på vejen, men det bliver det hele værd. Nu venter jeg bare på nogle prototyper, og håber på det lever op til vores standard.

Hvad indeholder din ønske sko?

♥♥♥

XX
R

 

8 kommentarer

  • Jeg synes, det lyder skide spændende – godt for dig! Og held og lykke 🙂

    Mit input her må være, at jeg virkelig savner hæle, som ikke er betrukket. Når man bor i DK, som har en stor andel brosten, så har jeg bare alt for mange gange ødelagt stiletter, fordi hælen er blevet skrammet.

    Kunne vi ikke bare blive enige om at indfarve hælen i stærk plastic?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det lyder som et rigtig fint samarbejde med et brugbart mål 😀 Jeg har en meget fintfølende forfod, som altid ender med at brande og være en stor vabel dagen efter en fest – det er sgu nitten! Hvis jeg kunne komme udover det, ville jeg være glad 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Så stemmer jeg for store størrelser. Hilsen en størrelse 43😩

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

    Høj svang- så svangstøtte, ja tak! Og kender mange høje kvinder, der efterspørger str 42-43. God kvalitet i skind, der ikke skærer, men holder formen. Og så må prisen altså heller være for vanvittig – betaler gerne for kvalitet, men ikke for hypet omkring mærket. Håber det lykkes for dig!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

    Det lyder spændende. Jeg har også høj svang, hvilket før jeg ofte ligger imellem str. 38 og 39. Så måske halve størrelser også? 😊

    Hvis ikke det bliver en åben stillet, så håber jeg snuden bliver spids. 😍

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

    Rigtig god ide med halve størrelser! Jeg er selv en str. 36, men i nogle mærker er det faktisk for stort (oftest hvis modellen på skoen er lidt bred) og så er der bare ikke noget at gøre – jo, man bliver henvist til børneafdelingen, men det er altså ikke fedt…

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie

    Yaaayyy!!! KLap klap klap. Fedeste projekt EVER! Jeg har et ønske til en sko uden remme henover svangen/vristen, for min brede fod + høje vrist kan ikke komme ned i dem. Og så måske i hvert fald et enkelt eller to par, til en lidt bredere fod. Hurra.
    Og tillykke med samarbejdet.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VORES NYE JULEKORT // MERRY CHRISTMAS 2016..