HVORDAN MAN FÅR ADGANG TIL AMERIKANSK ITUNES..

ALT I EN // DÅSERNE GØR DET IGEN ; )

GIVER DU EN SNAVER I 3 uger har jeg haft lige så tørre læber, som en udtørret vandrotte.. Jeg har været så panisk, da intet har hjulpet. Det har jeg aldrig prøvet før, da jeg altid har haft en læbepomade der kunne kurerer det. Tror det har været rejsen mellem tørt og fugtigt vejr i DK og Singa, som har gjort, det endte i sandpapirs tørre læber. Jeg har brugt 7 forskellige produkter, der skulle give læberne kærlighed og fugt. Men det har ikke gjort andet end at gøre dem værre.

Så da jeg modtog denne “ALT I EN SALVE” var jeg helt modløs, for jeg vidste bare den ikke ville virke. Det blev dog gjort til skamme, bare efter en dag, var mine læber allerede på rette kurs igen, og mine skrællede læber var atter igen glatte og fine♥

ALT I EN SALVEN er et nyt produkt fra Pudderdåserne.dk, som endnu en gang formår, at lave et produkt, som kan blive “alle mands eje” – til den nette sum af 95,- er det ikke hokus pokus i en tube, men ren magi. Med indehold af sheabutter, vitamin E, bivoks, lanolin – er den både fugtgivende, eksfolierende, beskyttende og plejende .. Alt i én tube.

Men hvem er bedre til, at forklarer hvad den mere kan, end dem selv, find info på Dåsernes blog lige HER.

Den kan købes HER.

KÆMPE KLAPSALVE TIL DÅSERNE.. Jeg er fan♥

♥♥♥

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVORDAN MAN FÅR ADGANG TIL AMERIKANSK ITUNES..