EXPAT NEDTUR..

PLISSEREDE NEDERDEL ER ALTID EN GOD IDE..

PLISSE ME PLEASE i mange år har jeg været ret bange for plisse. Mit yndlings område på min krop har aldrig været fra livet og ned, så at adde plisse til mine fødedygtige hofter, har aldrig været godt for noget – og det var ikke noget, jeg ville blive glad for i længden. Men jeg er sgu blevet ret hooked på det alligevel. Man har jo et standpunkt til man tager et nyt. Right?

Til M´s fars 70 års fødselsdag – casual skal det lige siges, der havde jeg dette sæt på. Det var hamrende koldt i Hornbæk, så stylede den med en stor strik – men et par dage senere hoppede jeg i den igen, med en oversize tee, som jeg bandt i siden, og et par ankel boots. Hvis jeg skulle til noget mere fancy, så ville jeg sætte en silketop til og et par stilletter ♥

Min er fra H&M og du kan finde en der minder om den LIGE HER ellers har jeg fundet nogle, som også kunne være en option down under ↓

MINT AND BERRY Maroon (fåes i 3 farver) // TOPSHOP Sølv // FORNARINA Black // H&M Rosa // H&M Grøn // H&M Multi (den har jeg også) ..

Se resten af H&M´s udvalg af plisserede nederdele LIGE HER der er mange på udsalg..WE LIKE ♥

Godmorgen Danmark ; )

XX
R

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EXPAT NEDTUR..