KJOLER KJOLER KJOLER..

AMAZING AMY // VERDENS BEDSTE TØRKLÆDE..

IMG_9570

TOOGOOD TO BE TRUE Hvis der er noget jeg savner, så er det alle mine tørklæder fra toogoodtobebasic, som ligger hjemme i lejligheden i Nordhavn og venter på mig. Det er noget af det jeg ser allermest frem til, når jeg skal til DK i Okt. – Amazing Amy og jeg, har haft et kærlighedsforhold de sidste mange mange år, og for en pige, der elsker at leve i en strik med et tørklæde rundt om halsen, for så at bytte det ud, med at leve i et land uden årstider, det er meget ironisk.. Specielt fordi en passende beklædning ville være en g-string og en dusk der lige dækker brystvorterne, for ikke at svede ihjel, men det må man ikke, det kommer man dog i fængsel for har jeg hørt. De er så sarte herude.

Jeg hader varme, og holder mig oftes indedøre, for ikke at smelte.. Men så kan man altså godt sidde her som et skarn i varmen og drømme sig tilbage til Amazing Amy..

Jeg er hjemme om 35 dage (hvem tæller) så skal de findes frem og slides i 2 uger.. Kan næsten ikke vente.. DANMARK jeg kommer ♥

Find Amy i flere farver LIGE HER.

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

KJOLER KJOLER KJOLER..