NÅR DANMARK ER SMUKKEST ; )

TO THE MOON..

(Fotograf: Frederik Hastrup 7 år)

TO SEKUNDER hvor det ikke regnede, fik jeg (tvunget) min veninde Kat´s søn til at skyde et par billeder af mig. Jeg havde været på østerbro og hente et 4 tal til hendes datters fødselsdag i morgen.. Jeg hentede dem endnu en gang hos mine favoritter EuroBallon de er altid så søde når man ringer til dem. Tag jer ikke af deres priser på hjemmesiden, for en ballon koster ikke 1295 kr, det er en fejl på deres hjemmeside, de er super fair og utroligt hjælpsomme.

Jeg vil lige sige tusinde mange gange tak, til alle jer søde piger, som har tilbudt at flette mit hår, og har anbefalet steder til mig – jeg fik faktisk booket hos Copenhagen Stylebar, og for det ikke skal være lyv, så har de sat´me åbnet salonen før tid, bare for min skyld. Jeg er sgu fan af dem. Så de laver Kardashians braids på mig for 200 kr. Det er sgu da noget af en pris, sådan en fynbo tøs kan forstå.!! Plus de er næsten min nabo, så hvad mere kan man bede om? Vi ses sgu på Rosseren.

Nu vil jeg så lige sige, jeg panikker lidt over vejret. For jeg har været igennem hele mit klædeskab, og der er intet jeg gider have på, eller som passer til sommer, forår, vinter og bare lortevejr. Plus jeg har taget 4 kg på siden jeg flyttede til Singapore (damn, jeg ikke kiggede på en vægt i et helt år) så alt mit tøj sidder stramt, og på sådan en “du har drukket for meget vin Riksen… og vi gider ikke have din røv i vores jeans” måde, så de to nye par jeans jeg købte til den nette sum, af noget, der minder om min første husleje i Søndergade i Odense, dem kan jeg så ikke passe mere. Det er jo skide godt altså! #Not

Nå men tekstiler mangler vi nok ikke, når vi tråder skabene igennem. Så jeg må lede videre ; )

Nu vil jeg hoppe i seng, og se Kurs mod Fjerne kyster.. HAPS nogle snacks altså.. Mumsfilibaba. Ja også faren for den sags skyld. Mikkel var en gang vært på et program jeg var med i, det hed SCRATCH mener jeg. Jeg aner ikke hvordan jeg endte der, men snakke kan jeg jo ; )

Nat nat folkens, og fest lidt for mig, jer der skal ud. Og husk, der er ikke noget receptpligtigt medicin ikke kan klare.

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NÅR DANMARK ER SMUKKEST ; )