VIVE LA FRANCE..

PÅ BESØG HOS BITTEBITTE – 20 SPØRGSMÅL..

(Nansen og Jeg på Roskilde♥)

Min bloggermor Christina, spurgte mig, om jeg ville optræde på hendes blog, og det kan man jo ikke sige nej til, når hun spørger så pænt ♥ Det er altid sjovt at svare på (20 spørgsmål) troede jeg kunne gøre det på 2 sek. men 2 timer senere, kunne jeg trykke på “reply”. Svarene er givet om søndagen, lige efter Roskildefestival (tak Christina)… ; )

I kan finde min svar lige HER.

Nu vil Bella og jeg, nyde den sidste dag i det Syd Franske og håbe på, det går smooth i Nice i morgen, når vi skal derfra. Der var desværre evakuering der i går middagstid, hvor de har sprængt en masse bagage, men tror ikke det var noget alvorligt. Har altså lidt en knude i maven over det, men det er der ikke noget at gøre ved, vi må bevæge os fremad, og ikke kigge tilbage ♥

1 kommentar

  • Mine forældre var igennem Nice lufthavn i går, de sagde at sikkerheden helt sikkert er blevet strammet, men at det gik nemt.
    Der var vist blevet sprunget efterladt bagage i luften…så nu ikke noget med at gå fra bagagen 😉
    God tur hjemad.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIVE LA FRANCE..