VERDENST BEDSTE HÅR TIP..

KÆRE UBER..

image1

I  Singapore, har vi ingen bil og bruger derfor KUN UBER som én af vores eneste transportmidler.. Vi bruger ca. 15.000 kr om mdr på transport af mand, barn og arbejdsløs kone (mig) og vi kan altid regne med dem..

Jeg er stor fan af, at Taxa har fået en konkurrent, da det altid er sundt af få “rystet posen” og opleve lidt konkurrence, så man kan forbedre sig.

Jeg til hver en tid vælge UBER frem for TAXA og vil altid støtte dem.

Men i går blev jeg rigtig ked af det – og bange 😟😞😟😞😟😞😟😞😟😞😟

Kære Uber,

Jeg er din ven 👫Jeg dømmer dig ikke, og jeg forsvarer dig altid 🙅🏼når mine venner siger “I er dem vi andre ikke må lege med”. Det sidste år har vi været igennem meget, og haft mange gode minder sammen💏

Kære Uber, jeg har altid din ryg, og jeg stoler på dig. Du transporterer min kæreste 👦🏼 hver dag til og fra arbejde. Du sender min datter 👧🏼 trygt I skole – og mig 👩🏼 rundt I min dagligdag. Jeg ved jeg altid kan regne med dig, og hvis jeg har brug for dig, så er du ikke mere end 5 min. Væk – du kommer når jeg kalder, og bringer mig altid sikkert I havn ⛵️

Kære Uber, jeg har ingen bil 🚗 I Singapore hvor jeg bor, så du er én af mine eneste transportmuligheder. Og du er grunden til mit valg. Du er altid mit første valg, og jeg støtter dig når jeg kan. Jeg vil hellere gå, end at tage en taxa 🚕 for jeg ved, at for mig, er du den eneste rigtige løsning.

Kære Uber, du følger med tiden. Om det er Formel 1, Chinese New Year eller Roskilde – du er altid klar. Om det er en Lamborghini 🏎Dragon Dance 🐉🐲 eller en chopper 🚁 til en festival. Man ved aldrig hvad du finder på. Men man ved det bliver sjovt. For sådan er Du.

Kære Uber, du er altid en fest. Selv når det regner ⛈ og det er trist, så er du altid ved min side. Du er en af dem, der aldrig dømmer mig. Du har aldrig før skuffet mig,  og du tager mig altid med, selv når jeg er våd, svedig eller beskidt. For Du er en af dem, man altid kan stole på!

Kære Uber, I går valgte jeg Dig til at tranporterer 🚗 mig og mine venner til Roskilde 🎼🎧🎤og igen kunne vi regne med dig, prisen var I top 💰du kom til tiden ⏰ Du muggede ikke da du skulle holde I kø for at komme ind på pladsen. Du ønskede os god festival og jeg gav dig 5 stjerner 🌟🌟🌟🌟🌟

Kære Uber, jeg er din ven. Jeg er ikke sur, men jeg er skuffet.

I går gjorde du mig bange, og du gjorde mig ked. I går var du tæt på at gøre 3 små børn 👶🏼👦🏼👧🏼forældreløse. I går lod du en person som ikke snakkede engelsk, fragte 2 mødre og en far fra Roskilde til København, som havde været I Danmark I 3 mdr. Og aldrig kørt på de danske veje. I går stoppede du op på Lyngbymotorvejen kl 01.00 om natten 🌙 med bag forekommende biler 🚗🚙🏍fordi du ikke kunne finde ud af din GPS eller hvilken afkørsel du skulle vælge. Du ramte alle kantsten du kørte forbi, og cykelstien 🚲 blev også taget I brug. Det var mere end held at vi ikke ramte nogle personer på gaden, for du var ikke I stand til at “bringe os sikkert I havn” og vi kunne ikke guide Dig.

Kære Uber, du gav os ondt I maven, og et lille flig af vores venskab gik I går I stykker. Jeg siger ikke jeg slår op, for jeg har givet dig mit ord. “Vi to for altid” – hvorfor har du ikke tænkt dig om, det ligner ikke dig?

Kære Uber, Du har altid været der for mig – hvorfor passede du ikke på os?

7 kommentarer

  • Rasmus

    Kære anonyme,

    Når man vælger noget fravælger man tilsvarende noget andet. Uber bidrager på ingen måde til velfærd i Danmark. Derfor burde det være sådan at når du vælger at benytte Uber burde du også fravælge en ydelse at modtage. Det kunne være hospital, uddannelse, skole, socialhjælp, kørsel på offentlige veje, kulturarrangementer…

    Nu skal alt sikkert være så billigt for dig og når du skal pensioneres skal du bare have mere og mere. Det fortjener du bare ikke som tingene er nu.

    Du har stadigvæk mulighed for at rette op på det. Drop Uber og vælg en holdbar løsning så du også kan se dine børn i øjnene når de skal uddannes.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      HOLD DA OP RASMUS.. Det var da noget af en udmelding.

      “Nu skal alt sikkert være så billigt for dig og når du skal pensioneres skal du bare have mere og mere. Det fortjener du bare ikke som tingene er nu.” ??????? WTF??????

      Og hvorfor er det jeg ikke gør det??? Fordi jeg kører med UBER eller fordi jeg bor i Singapore?? forstår ikke helt din konstatering af hvad jeg fortjener! Det er enormt groft sagt – har jeg trådt på dine følelser i et tidl. liv eller knust dit hjerte da vi var yngre?

      Nu skal det lige siges, at vi støtter UBER i Singapore, og de kører på fuldstændigt samme vilkår som Taxa´er.. De har samme papirer, forsikringer, uddanelse/kurser som det kræves af taxa´er etc. Det er lov i Singapore. Så den holder jo ikke alle steder! Og jeg støtter gerne familie, der ikke kan få deres liv til at hænge sammen, men det kan det ved at køre UBER. Det er vilkårerne i Singapore. Det er svært for mange at overleve. Så mange arbejder fuld tid, og før de møder på job eller bagefter, der tjener de så lidt ekstra. Jeg kan godt unde dem, at de kan give deres familie et bedre liv på den måde.

      Men nu skal jeg fortæller dig, jeg får skam intet gratis i Danmark, så bare rolig. Så hvis jeg benytter mig af DIT sygehus eller læge, så betaler jeg skam for det. Don´t worry. Jeg får skam intet free of charge! Men vi har skam bidraget til din velfærd de sidste mange år, og muligvis mere end du har gjort, og på tråds af det, kræver vi ikke at komme gratis til lægen når vi er på besøg.

      Nogle gange skal man tænke sig om, før man skriver. Bare fordi man kan dømme folk, så behøver man ikke altid at gøre det.

      Jeg er stadig fan af UBER!

      Nå måske..

      OG så hedder jeg altså Rikke, men det ville du vide, hvis du læste med, og ikke bare sad og var bitter bag skærmen.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Allan Markussen

    Fordi det er pirattaxi og ikke lovligt i Danmark, de har ikke uddannelse eller forsikring m.m. til persondeforbring.
    Mere info se http://uberfakta.dk/

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      Men det er det i Singapore – de kører på fuldstændigt samme vilkår som Taxa´er.. De har samme papirer, forsikringer, uddanelse/kurser som det kræves af taxa´er etc. Det er lov i Singapore. Og jeg støtter gerne familie, der ikke kan få deres liv til at hænge sammen, men det kan det ved at køre UBER. Det er vilkårerne i Singapore. Det er svært for mange at overleve. Så mange arbejder fuld tid, og før de møder på job eller bagefter, der tjener de så lidt ekstra ; )

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Erik

    Desværre er det sådan i Singapore og også mange andre steder, at man er nødt til at have to-3 jobs for at klare dagen og vejen. Det gjorde vi op med her til lands for mange år siden. 8 timers arbejde, 8 timers fritid og 8 timers hvile. Nu kommet så uber og lader folk arbejde for håndører og oven i købet bryder loven på det skammeligste. Vi vil IKKE have Singapore til Danmark, er du vild ned stedet, så tag der ud igen. Her skal loven overholdes, sådan er det…

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      Erik du har jo tydeligvis fået et surt opstød, og nu har du to muligheder 1. skal du slugen brækket?? eller 2. kast det op på andre..??? Du har tydeligvis ikke læst alt hvad jeg har skrevet, og du vil derfor så vide, at i Singapore der kører UBER på lige vilkår som TAXA. Jeg har haft flere nær dødsoplevelser med taxa end jeg nogensinde har haft med UBER. Og jeg har ærlig talt ingen int. i at vide, om hvem der hviler, hvem der arbejder og hvem der holder fri. Jeg er int. i at komme godt frem, og have den bedste oplevelse/service. Taxa er faldet af på den, og det er aldrig en rar oplevelse. Du får 90% af gangene dårlig behandling – og kun følelsen af at du er til besvær. (Og jeg skriver 90 % IKKE ALLE GANGENE) og så kan man snakke om bevilling, uddannelse og hvor meget de hviler nok så meget, med da vi kørte med taxa fra Østerbro til Lufthavnen med vores lille datter i autostol, der faldt chaufføren i søvn på Amagerstrandvej kl 7.30 om morgenen, hvad er så vinklen på det? For de har jo alle papirer, forsikringer og uddannelser i orden. Er det så okay, bare fordi de lever op til det, den danske borger kræver.? Det er jo ikke kun UBER der laver fejl. og selvom jeg er fan, så er jeg også retfærdig nok til at pointerer når nogen gør noget galt. OG det gjorde de her – men taxa er lige så slemme!!!!

      Det er kun sundt for taxa at blive tvunget til, at finde en ny strategi, så det ikke kun er sure gamle overvægtige mænd, der er bitre på livet og syntes alle former for at leverer service og socialt pli, er på samme niveau som at få banket søm ned igennem neglene… De skal til at uppe deres game.

      Og nu er det jo så heldigt, at jeg faktisk bor i Singapore, og jeg lover dig, jeg tager skam tilbage igen, men det ville du jo vide, hvis du læste med, og ikke bare kastede op på andre, fordi du kan sidde og gemme dig bag skærmen. Jeg dømmer ikke dig for dine valg, så respekter mine.

      Vi kan snakke om alt, som voksne mennesker. Men mudderkast på børnehøjde, skal ikke ske på MIN blog.

      God dag søde Erik

      XX
      Rikke

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene

    Hej Rikke!

    Har også brugt UBER rigtigt meget i USA og altid med held. Har også brugt det i andre lande – uden problemer.

    Så begyndte jeg i DK. Og tror jeg har haft én heldig tur. De andre biler laver mærkelige lyde, lamperne lyser, nogle taler ikke dansk – fred være med det, men hvis de ikke forstår PARKEN så er det svært. De SMS’er men de kører, taler i telefon, tager kantstene og er ved at køre folk ned. Det er skræmmende, for jeg har aldrig haft de oplevelser i udlandet. Nå et var bare et “medhold” efter sure opstød. Jeg elsker UBER men er blevet lidt nervøs over brugen i DK.

    God sommer 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VERDENST BEDSTE HÅR TIP..