NÅR MAN GÅR I ÉT MED TAPETET..

SE MIG, SE MIG..

IMG_2474

SÅDAN HER kommer jeg til at se ud, når jeg kommer hjem, altså bare minus den smukke taske, jeg måske lige nu fortryder enormt, jeg har solgt.. Men hun fik et godt hjem ; )
Så hvis I ser mig susende, så ville jeg hoppe til siden.. M siger jeg er en spasser til at cykle, men det syntes jeg faktisk ikke er fair at sige. Jeg cykler bare ikke så meget, og jeg har været rigtig glad for at køre i bil. Den kan man altid stole på, og det kan man ikke med det danske vejr. Det er lige så ustabilt som Bjarne Riis´s udtagelse om, han ikke havde taget doping. Jeg gider simpelthen ikke at blive våd, og det gør man bare rigtig ofte i det danske sommervejr. Grrrrr!

Det eneste jeg bare mangler er en cykel at cykle på. Jeg har ikke høje krav, den skal bare være en helt basic cykel. En der ikke er for tung, en der ikke er for larmende – en der har en kurv til alle mine pakke nelliker. En som kan låses fast, og en som får mig frem, ikke som ikke er for dyr. Oh Ja, og en der har lygter på. Det er åbenbart også blevet en lov nu ; )

Så hvis nogen har set et godt tilbud, så må i godt lige sige til. Jeg får jo af gode grunde ikke reklamer herude ♥

XX
R

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NÅR MAN GÅR I ÉT MED TAPETET..