DATE NIGHT. KOLDE DRINKS OG TRÆTTE LEMMER

HALLØJ FRA KAJEN..

ER DU DUS MED HIMLENS FUGLE Danmark-oh-skønne-Danmark.. Så er vi fremme, eller det vil sige, vi har været her nogle dage – men vi havde bare så ekstremt meget brug for, bare lige at være, bare lige at finde balancen, bare lige at vænne og til, at vi nu igen, var i danmark, og her er sgu ret najs at være♥

Turen her til gik som smurt – 12 1/2 time gik som en leg. Jeg kan godt mærke, at jo flere gange jeg tager denne tur – jo nemmere bliver det bare. Snart kan jeg flyve til New York fra Singapore (19 timer) uden at trække en mine. Mine ben er dog på ingen måde glade for, at flyve så langt. Jeg har i flere dage, haft stænger, der lignede en operationshandske, der var blevet pustet luft i – på den absolutte dårlige måde!! Men det er bare prisen, når man har fået flere operationer, så er de ikke glade for at “hænge ned a´” ; )

Vores jetlag har ikke været så slemt. Vi er vågnet kl 5-5.30 hver morgen, og det har ingen jo taget skade af. Så længe det ikke er natteroderi som det er modsat.. Damn jetlag!!!

Jeg kan slet ikke få armene ned over, at jeg skal være her til den 11 Aug. det bliver så stort. Det eneste minus der er ved det, er at M skal være i Singapore 1 mdr. alene.. Det er godt nok lang tid uden vores “far” ; ( Men sådan er det bare, når man lever som expat-familie, der er mange ulemper ved det – men også enormt mange postive ting ved det ; )

Måske vi ses ude på gader og stræder – hvis vi gør, så husk at sig Hej ♥

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DATE NIGHT. KOLDE DRINKS OG TRÆTTE LEMMER