SKAL DU MED TIL ROSKILDE??

FAR & MOR ON THE LOOSE..

Processed with VSCO with f2 preset

Dress ZARA // Bag LEOWULFF // Shoes YSL..

KÆRESTETID Det er ikke så tit, at man bare får lov til at være “mor & far” når man får børn. Meget går op i praktik, og aftalt hygge… Noget som er lige så tungt som aftalt søndags sex ; )

Men i går der valgte vi, at lade Bella blive hjemme, da vi skulle spise med nogle venner. Alle rejser hjem på sommerferie, både til DK og Norge, så når man tæller på sine fingre, så ser jeg først nogle af dem i Sep igen. Grundet jeg er væk i 2 mdr næsten, og så rejser de når jeg kommer retur. Glæden ved ingen børn ” der er ingen bånd der binder mig“…

Tænker rigtig tit (selvom det er strengt) at jeg godt kunne have tænkt mig, at opleve et andet land, uden at have et barn på slæb. Jeg misunder de af vores venner som kan opleve Singapore med helt andre øjne..Kan drikke vin til solen går ned, uden at skulle tænke på at skolebussen kommer kl 7.00 –
JA og så kan man være bagklog og sige “jamen I ser jo så Singapore på en meget dybere måde, da i jo er en familie” (Sagt i Poul Thomsen stemme)!! Og det er en gang bullshit. Det gør vi jo ikke. Vi har jo en unge der ikke gider at gå – og som hader varme, og som er semi doven…. Så sååååååh meget får vi heller ikke set.. Bare en uge i Singapore ville være drømmen. Men det kommer desværre nok ikke til at ske, for hvem skulle passe på Bella?

Men om nogle uger ændre det hele sig for en stund, og der er et hav af familie, der gerne vil passe Bella, og så vil jeg opleve Danmark som den turist jeg er blevet til ; )

Jeg kan virkelig anbefale at have en datenight, det gør altså lige, man ikke hader hinanden helt så ofte, som man kunne. Og man får snakket om andet end praktik, og hvem der gør hvad – og hvornår.

Håber I får en dejlig søndag – og HUSK min konkurrence LIGE HER..

Savner Jer Danmark♥

XX
R

2 kommentarer

 • Karen

  Du er smuk! Jeg får lyst til at hoppe i præcis samme outfit i håbet om, at jeg kommer til at se bare halvt så godt ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine W

  Hej Rikke,

  Min kommentar har ikke lige noget med indlægget at gøre (selvom jeg lige må indskyde du ser hammer-godt ud!)

  Jeg skal på en 4-dages tur til Singapore her om et par uger (bor i Perth), og har aldrig været der før. Har du mon nogen must-see/must-ting at foretage sig når man er der i ret kort tid?? Jeg skal afsted med en veninde.

  Mange hilsner fra Katrine (som har læst med i lang tid efterhånden – med god grund selvfølgelig) 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SKAL DU MED TIL ROSKILDE??