READY SET GO - TOKYO..

TOKYO BY NIGHT..

POSTKORT FRA TOKYO.. Vi er i live.. Vi har bare lige haft nogle udfordringer .. Men sådan er det, når man rejser et sted hen, man ikke kender. M havde nok underdrevet, hvad vejret var, så jeg pakkede som var det sommer.. Det har det til tider også været – men lige så meget, som Danmark skifter temperatur, lige så hurtigt skifter det også her. Så det har resulteret i at Bella har feber, ondt i halsen og hovedet.. Det er jo fedt når man er på storbyesferie.

Jeg selv har også mega ondt i halsen – og min kuffert rummer kun 1 disco-kugle striktrøje, som var meningen jeg skulle have på, når jeg skulle ud om aftenen. Men temperaturerne er altså nede på 15-20 grader og når man kommer fra 38 så kan det altså virkelig føles koldt… Brrrrrrrr..!!! Skørt som det nu lyder.

Jeg skulle så også lige teste en speciel cykel, de har herude, som er semi elektrisk og meget ala en stepmaskine.. Min “fin” motorik fattede så ikke lige, når jeg drejede til den ene side, så drejede den satans “kælling” modsat.. Så jeg har et styks maltrakterede fod og et par meget smadret Birkenstocks (mine nye.. Hulk).. De var nu kloge nok til at bede en om at underskrive et stykke papir, så de frasagde sig alt ansvar.. Det var nu nok meget godt ; )

TSUKJIJI MARKET I morges kl 7.00 var jeg på deres fiskemarket, det var mega optur. Hvis man besøger Tokyo, så skal man helt sikkert besøge deres Tsukiji Market – jeg valgte ikke at besøge auktionen da den er kl 4.30 – 5.00 stykker.. Jeg havde ikke sovet så meget, grundet Bella… Så jeg hoppede bare på en” kigger”.. Så da kl var 7.30 sad jeg og spiste Sushi, som blev tilberedt lige foran mig, af verdens sejeste sushikok.. Jeg har desværre ikke fået taget så mange billeder, men de er gemt i min oplevelses æske ♥ Og nogle gange, er det faktisk de bedste minder.. Man kan til tider også leve livet igennem et kamera, og det kan godt være lidt trættende…

Men lidt billeder er det blevet til, og dem lover jeg, jeg nok skal dele med jer.

Nu vil vi hoppe ud og spise Fondue (min kæreste er vokset op i 80´erne) og han har fået lov til at bestemme idag.

Ps. Inden nogen skriver.. Vi har spist sushi og japanske specialiteter alle de andre dage.. So don´t worry ; )

XX
R

1 kommentar

  • Super med lidt rejse-beskrivelse fra Tokyo. Totalt ukendt for mig – overvejer om det var der vi skulle hen. Snart 😀.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

READY SET GO - TOKYO..