HAPPY MOTHERS DAY..

THE SINGA SQUAD..

FullSizeRender 2

(Billedet er taget i Lørdags, da vi var til SPARTA Recovery party. Anett og nogle af drengene havde løbet det løb, og det krævede jo en recovery fest)

FRIENDSHIP Der er jo ingen tvivl, at veninder man har haft hele livet, de har en kæmpe plads i hjertekuglen – og den plads kan aldrig udfyldes af andre. Men man kan sagtens møde nye søde mennesker, som man skaber nye eventyr med, og som udfylder en plads, et helt nyt sted i hjertet, som varmer næsten på samme måde, som alt det velkendte.

SÅ hvis man sådan går og undre sig over, hva´ fa´en jeg får tiden til at gå med, og hvem jeg går og hænger ud med, så er de her 3 tøser en rigtig stor del af mit liv og hverdag ♥ uden dem, og et par stykker mere, der havde mit liv i Singapore virkelig ikke været det samme.

Man kan nå langt med sin familie ved sin side, men man når endnu længere med godt selskab – og det kan man sige, jeg har. Det er sjovt som livet fører en steder hen, som kun er godt for en. Det er noget, jeg er top taknemmelig for ♥

Ved siden af mig, står Stine. Stine og jeg kender hinanden hjemme fra Danmark. Vi var begge på Looklab da det fandtes (R.I.P) eller det gør det, men det er bare ikke helt så cool mere, nu vi ikke er der. Hun havde før bloggen der hed All Things Dapper – man kan så ikke se det, men hun venter sig, og venter en lille pige til Sep ♥så nu har hun bloggen der hedder Milkandhazel Den bliver man nødt til at kigge forbi, hvis man også har baby i maven og bliver en badass mor ; )

Ved siden af Stine, står Camilla. Camilla og jeg vi kender hinanden igennem Instagram -Inden vi skulle afsted, var der en pige som linkede os sammen, og sagde “hey, i skal begge til Singapore i burde da mødes” Yaaaay. Og siden den dag, der har vi hængt sammen ♥ Camilla har også hendes blog VoresEventyrISingapore

Ved siden af Camilla, der står Anett. Anett og Jeg blev koblet sammen af ACIE, også på insta, en dag hvor Anett posted et billede af et koldt glas hvidvin (og Riksen kan godt lide kold hvidvin) og sagde, at vi burde mødes, for vi havde meget til fælles. Altså det vil sige, Anett er en lyserød Unicorn, der sprinkler stjerne støv og jeg er hende fra 5800 der taler som en havnearbejder, mens Anett kigger forskrækket på..Men ellers har vi meget til fælles – og det viser sig så, at Stines kommende mand og Anett´s kæreste, arbejder det samme sted, og er blevet BFF´s. Singapore er meget lille.

Alle vores mænd har det super sammen, og det stikker altid af, når vi alle er sammen.. Uden at gå i detaljer, så ender det som regel i noget med en partybus, lysshow, røg og SUSPEKT.

Så vi 4 tøser, blev sat sammen på kryds og tværs, via de socialemedier og gammelt venskab (ruster aldrig) og det er så blevet til ♥friendsship♥ med hjertehalskæde, venskabsbog, og hele moletjavsen.. Og det er sgu ret specielt, på den helt igennem hjertevarmende måde – og der er ingen tvivl om, at vi skal ses til den dag vi går i graven, for dét her, er venskaber, man aldrig glemmer ; )

♥♥♥

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HAPPY MOTHERS DAY..