MIE´S STORE GUIDE TIL BALI..

SWIM GALLA. FISEFORNEM OG STEGTE NØDDER..

IMG_4145

(Mie, Bella & Maya de 3 delfiner)

I dag har været en ret begivenheds rig dag for Bella og hendes klasse. I morges startede de med 2 timers Swim Galla, som er et charity race, hvor de svømmede for de fattige børn i Vietnam. Hendes skole går rigtig meget op i at “pass it forward”, at børn skal lære at være uselviske, og altid dele, hvis deles kan♥
Det er en egenskab, at vi sætter rigtig meget pris på her i vores familie. Men jeg må være ærlig og sige, at nogle gange, føler jeg mig bare ikke gammel nok, til at være mor til et barn på en International skole, med ekstremt Amerikanske vibes og forventninger til forældrene… (Læs: Mødrene).. Der er jo satme ikke en uge, hvor de ikke skal bages, købes skoletasker til donation, stås i dansker bod og sælge kage, på field trips, være mystery readers for klasse… etc..! Jeg er lige ved at drukne og kaste op på samme tid. Jeg dutter bare ikke til voksen livet.

Jeg har det fint med at bage 40 boller i ny og næ, men jeg gider simpelthen ikke stå i en bod, med et flag på hovedet. Jeg har ikke temperament til det, og jeg har slet ikke “opdragelse” til, at stå og se fisefornem ud ; )

Men de stakkels børn de svømende og svømmede i 2 stive timer, og vi forældre vi svedte seriøst tran. Og man ved bare man sveder, når ens pat-sved pludselig begynder at løbe ned ad ens ben, ned i ens ny anskaffede Birkenstocks. Det er sgu op ad bakke.. (!)

Hendes klasse vandt meget få ting, men de vandt dog titlen som “The moste cheering team” Og det er jo en pæn måde at sige “I vandt nada, men her er et diplom så leger vi bare I har vundet noget”.. Men who cares. De var top seje, og gav alt hva de havde – og livet gælder ikke altid om at vinde, men om at have det sjovt, mens man taber ; )

IMG_9905

Senere på dagen stod den på GESS Mini Eurovision Contest. Bella har 7 timers dansk om ugen, hvor de 2 af dem er LEP – Language Enrichment Program, hvor de lærer om Danmark og vores historie. I år, som første år nogensinde, havde skolen valgt, at de ville afholde et Granprix for alle dem, som havde Mother tonque undervisning. Så de var en 15 klasser som dystede mod hinanden. Hvor man for hver klasse, skulle vælge en sang, som blev sunget på ens modersprog..

Bellas klasse havde besluttet sig for, at synge Øde Ø med Rasmus Seebach – eller ODE O, som de udtalte det her. Det var genialt, og de var så søde, da de stod der i deres røde og hvide tøj, og sang som fik de skejser for det.. Og de sang sgu så godt, at det indkasserede dem en flot flot 3 plads, som Bella var ekstremt stolt af, kan man se på billedet ; )

Så havde vi så også brugt hele dagen på skolen, med aktiviteter i lange baner. Man kan i hvert fald konkluderer, at man kan ikke være to forældre i denne familie, som har et fuldtidsjob, for hvis man går på GESS, så har forældrende allerede et fuldtidsjob.

Godnat hilsner her fra Singapore, og en søvnig mor med dej i håret ♥

XX
R

8 kommentarer

  • Sofie

    Nogen gange gælder det bare om at have det sjovt imens man taber –> det var da en fantastisk talemåde, hahaha 😀 den vil jeg til og bruge.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      Det har jeg altid lært Bella, for hvis hun tror hun vinder hele livet, så bliver det sgu op ad bakke. ; )

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

    Enig det er totalt et fuldtidsjob at skulle deltage i diverse skole arrangementer. Folk “hjemme” undrer sig over hvad jeg mon får tiden til at gå med, men udover arrangementer flere dage om ugen fordelt på 3 børn, så tager alting jo bare vildt lang tid med trafik, sprog barrierer and the list goes on. Men jeg må indrømme, jeg elsker de der internationale arrangementer.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • B

    Sjov læsning og spændende med indblik i den del af din hverdag. Hvad gør man egentlig, hvis der er to udearbejdende forældre? Eller det sker måske aldrig? Har selv boet i Asien i en periode – og der var det svært, men ikke umuligt, for den medfølgende kone/mand at finde arbejde. Men det var også før børn 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      Så er du virkelig fucked.. Så oplever dit barn bare, at de altid er alene til events og alt hvad der er på skolen.. Får helt ondt i hjertet, når jeg ser nogle børn, hvis forældre ikke er der… ; (

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

    Sikke nogle herlige billeder 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

    Ved godt denne kommentar måske er lidt malplaceret, men kom sådan til at tænke på hvordan det går med Bella her et stykke tid efter hendes borreliainfektion 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIE´S STORE GUIDE TIL BALI..