MIA FAMIGLIA..

SARONG LIFE AIN´T A WRONG LIFE..

IMG_4950

FROM ONE TO ANOTHER Denne mdr. har ikke været kedelig, den har stået på afskedsfest, ladies night, Tokyo og nu Batu Batu.. Om små 2-3 uger der går turen mod Danmark, hvor sommerferien skal holdes. Vi har ikke fastsat datoen endnu, da vi har en åben billet. Det skal lige passe med M´s arbejde etc. Så vi afventer og ser hvornår manden af huset siger “go”.

Jeg har nok haft lidt for optimistiske ideer vedr. vores ferier i DK og troet, at verden snurrede om mig. Og det gør den jo ikke. Men vi kommer jo altid når der er ferie, og vores venner har jo også ferie, så de laver deres egne planer… Og man kan intet andet forvente – eller forvente mere. Men fra næste år, der ændre vi nok lidt vores ferie, og ser Asien lidt mere.. For hvis der alligevel ikke er nogen hjemme, så er der ingen grund til at flyve hele 13 timer, for at være der alene ♥

Kan man mon få 2 mdr. til at gå i et land man ikke bor i mere? Det må tiden jo vise, men jeg kan godt allerede nu mærke, at alle mine veninder skal mere eller mindre på ferie. Og det nok ikke bliver meget jeg får dem at se. De har jo deres familie og børn, og passe på – og jeg har jo bare Bella. Vi kommer ikke til at se M i næsten 5 uger, og det bliver noget af en prøvelse… Jeg er ikke sikker på det bliver en god oplevelse, for vi har ikke i 10 år, været så lang tid væk fra hinanden. Den længste tid er 14 dage. Så må vi ikke håbe på, han finder ud af han ikke savner mig.. ; )

Det var meningen vi skulle 1 uge til frankrig, og besøge farmor og farfar. Men pengekassen er altså lidt low on cash, da vi stadig har en 1 sal og en tagterrasse der skal ordnes, når vi kommer hjem.. Så vi må være fornuftige, og bruge vores midler på den rigtige måde (satans).

Hvad har I af planer for sommeren? – Jeg tænker Bella og jeg skal i Legoland, Pipiland og på bondegårdstur. Men gode råd modtages med kyshånd.

Kys fra Batu Batu, hvor vi lige nu har wi-fi ♥

XX
R

 

6 kommentarer

 • Anette

  Har du hørt om “Aktiv sommer” – et tilbud for børn i Gentofte kommune? Jeg ved godt, at I jo ikke bor her nu, men det kunne jo være at der var pladser til overs på nogle af aktiviteterne. Der er alt lige fra ridning til beach volley og alle mulige andre sports aktiviteter, til sushi kursus og hvad ved jeg. Det koster 100 kr for to-tre dage fra kl 9-15, hvor Bella vil kunne hygge med andre børn (og moren kan lave lige hvad hun har lyst til ;-)) Bare en tanke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Det er bestemt ikke en dårlig ide. Vi har jo boet i Gentofte i mange år, så mon ike Hans Toft kunne lokkes til at lade Bella være med i kommunens aktiviteter – han var trods alt vores genbo i 5 år; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kender det godt, bare i lidt mindre arealmæssig skala.

  I er altid velkomne på Bryggen, og barnet og jeg giver is, kaffe, frokost eller hvad har vi.
  Så længe vi er hjemme :-)))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Jamen så er det da ikke noget problem 👊😜 Sig til hvis du vil ha noget mere info, så kan jeg sende dig det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hvor er dine fede solbriller fra? 😀 har du evt. Et model navn eller link 🙊☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Mine briller er fra Bottega Veneta – de er købt hos OpticZoo.. Jeg har ikke modelnavnet, men de har dem evt. stadig ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIA FAMIGLIA..