FORANDRING FRYDER IKKE ALTID - ELLER GØR DET..

READY SET GO – TOKYO..

(Billederne er fundet på Pinterest)

Jeg tæller simpelthen timerne.. Der er under 24 timer til Bella og jeg, boarder flyveren fra Changi til Haneda – Tokyo.. Jeg kan bare slet slet ikke vente altså.. Jeg er som et lille barn i en slikbutik..

Jeg har fået lange lister over, hvad vi skal se, spise og opleve. Jeg har endnu ingen ide om, hvordan Tokyo kommer til at være, så jeg håber på, det bliver overskueligt. Vi har jo ikke så mange dage der… Men bare det, vi er sammen og skal hygge os, det er nok for mig.

Flamingo

Mange snakker om man skal se deres “fishmarket”, hvor der bliver solgt tun til flere hundrede tusinde kr – og nogle gange millioner… Men bare når vi er her, og ser friske fisk, så er både M og Bella ved at kaste op, og går konstant og laver “gag” lyde. Så jeg tror desværre, bare det bliver mig der tager afsted.

Summer in japan

Jeg er så ked af, vi ikke får lov til at se “Cherry Blossom” men det må blive næste gang vi er der. Nogle af vores venner har boet der, så de vil gerne mødes med os der på et tidspunkt.. Så hvis det er en success. Så skal vi klart tilbage ♥

Japan

Bella og jeg, vi skal så meget snaske alle mulige søde sager – M spiser kun kanelsnegle, drømmekage, chokoladefrøer og chokokage, hvis der er masser af kokos på. Så ham skal vi ikke slås med ; )

Dolls

Det bliver nok også til lidt shopping. I tokyo har de fine fine kimonoer, 10 etager´s UNIQLO, finurligt legetøj, man ikke lige ser i Singapore.. Så vi har lommen fuld af guld – og klar til at investerer.. ; )

Vi tæller timerne.. – Vi ses på den anden side.
XX
R

5 kommentarer

  • Uha, gid det var mig! Håber at i får en rigtig god tur <3

    TheNormcoreRebel

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åh, jeg glæder mig til at se Tokyo igennem dine øjne! Vi havde desværre rigtig dårligt vejr, da vi var der i efteråret, men jeg vil så gerne tilbage en dag. Har I planer om at lægge vejen forbi Shibuya Crossing? Vi var forbi, og det er virkelig vildt at se, hvor travlt et kryds det er!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

    Jeg glæder mig også til at se, hvordan du oplever og opfatter Tokyo. Mange siger at man enten elsker eller hader (måske lidt hårdt ord) Japan og jeg er klart tilhænger af landet og Tokyo er den vildeste by.
    Glæder mig til også snart at kunne tage mine børn med dertil og vise dem landet, hvor min mand og jeg mødte hinanden.
    Venter spændt ved skærmen på dine opdateringer. Og rigtig god tur!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

    Jeg er i Tokyo lige nu og det er noget af en oplevelse! Så glæd dig 🙂 Ser frem til at høre hvad du synes om det 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      Jeg var meget stor fan. Men ikke så stor fan af deres skilte … haha. Note to self. Næste gang lær japansk. ; )

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FORANDRING FRYDER IKKE ALTID - ELLER GØR DET..