BAR RYG. BAR RØV OG BACK SELFIE..

OG SÅ VAR DEN SØNDAG VÆK..

IMG_3433

SUNDAYS Vi var ude og spise hos en af Bella´s veninder igår fra skolen.. Eller ude, det er så meget sagt. Vi skulle 2 etager op i vores condo, hvor Alma bor med sin familie.. Maya fra bella´s klasse og familie de kom også (Camilla fra Vores Eventyr i Singapore).. Hyggeligt man kan mødes 3 familier, som alle er på det samme eventyr – og man lidt kan følges, som var man på barsel. Det føles lidt sådan, bare uden babyer. Thank god. Det blev lidt halv sent inden vi kom hele to etager ned, og kom i seng, så vi har sovet læææænge.

Bella har altid været et barn som har sovet længe, specielt hvis hun er kommet sent i seng – og da hun var i seng ved midnat, så gav hun den lige gas til kl 11.45 hvor M måtte vække hende. Hun vågnede dog også og var lidt klatøjet. Så tror der er en lille sygdom på vej, eller hun er ved at få tænder, for hun lugtede sådan mærkeligt ud af munden, som børn nu gør, når de skranter.

Så vi har taget den i sneglefart, og har set Dirty Grandpa og Ride Along 2 lige en søndag i vores tempo. Vi var dog i poolen og køle lidt ned, men ellers er den største beskæftigelse vi har lavet, har været at lave frokost, bage rugbrød og koge pasta.. Det kan man jo ikke ligefrem kalde Rocket Science  ; )

Mandag er der bank holiday i Singapore, så M har fri i morgen også, og den står på hygge med Stine og Rasser, hvor vi skal spise frokost på OpenFarm Community og så plaske i poolen bagefter.

Hvis du er med rogn, så skal du altså tjekke Stines nye blog ud Milkandhazel.dk hun bliver en uber sej mutti, og hun har helt styr på alt det rigtige gear ♥

Har du set min nye skjorte?? Well you should. Find den HER og hvis du overvejer nye nødder, så har jeg update LIGE HER.

Dejlig Søndag i DK  – og tillykke til min yndlings Eleni med din fødselsdag ♥

Kys
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BAR RYG. BAR RØV OG BACK SELFIE..