THE ROKKETAND HAS LEFT THE BUILDING..

GOODBYES ARE ALWAYS THE HARDEST TO DO..

IMG_4262

I går var mor og far, sgu inviteret til hvad der skulle have været en birthday bash. Men som desværre, efter nogle rigtig uheldige omstændigheder, var blevet til en goodbye party. Vores ven Lars, han skal hjem næste måned, efter kun 10 måneder i Singapore. Vi kommer til at savne ham rigtig meget,. Selvom han aldrig lader mig bestemme musikken til vores fester – og også selvom han altid er 2 timer for sent til et arrangement, på trods af, han ingen børn har, der skal fodres eller puttes .. Haha ; )

IMG_4257

Min veninde Alexandra, havde haft et fancy polariod kamera med, så vi kunne snapse billeder hele aftenen, og putte i en “don´t forget os bog”.. Det blev til nogle ret fine billeder. Fotocredit: Camilla 

IMG_4252

Når mor og far, danser månen hel og fuld ♥ Verdens smukkeste udsigt. Jeg var helt misundelig over, vi ikke boede der, med den udsigt. Det kan slet ikke beskrives. Fotocredit: Rasser

IMG_4241

Fotocredit: Anett

Venskaber og kemi, på kort tid, det skal man ikke tage forgivet.. Vi kommer til at savne ham her, så meget.. Det bliver ikke det samme uden ham.. Vores DJ, vores gode humør, vores ven – vores Lars ; (
Han rejser hjem til DK næste mdr – og han er single girls, hvis nogen er til sådan en lækker laks ; )

Der er mange glæder, når man lever som expats – men jeg var slet ikke klar på, allerede at skulle sige farvel til en ven nu. Den gør altså lidt naller.

Enjoy life ♥

2 kommentarer

  • J

    Æv æv, nej det er aldrig sjovt og så endda lidt et vilkår når man er expat!
    Noget helt andet er, om du tilfældigvis ved hvad det er for et fint blonde anglaise sæt i hvid nr. tre fra venstre har på (står nemlig og skal giftes og det sæt ville være tilpas fint og lowkey!)?
    Hav en herlig pinse 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE ROKKETAND HAS LEFT THE BUILDING..