LIBERTY LOVER..

GETTING MY GROVE ON..

FullSizeRender

Jeg elsker musik. Elsker elsker elsker.. Desværre har jeg været lidt plaget af, jeg ikke har kunne lytte til det for lang tid, efter jeg har slået mit hovede.. (ja, der er faktisk noget derinde) Men i mine gode perioder, der kan jeg godt, og så kan mit danseben ikke holde sig i ro. Når jeg hører noget god musik, så bliver jeg så glad i låget♥

Når jeg kommer hjem til DK og får styr på min lejlighed, så skal jeg så meget hænge på min tagterrasse og lytte til “Riksens sommerhits” mens Bella løber op og ned af trapped, for at hente kolde pils til mig #muuhaaahaahaaa

Sommerhits 2016.

1. Justin Timberlake – Can´t Stop The Feeling.

2. Phlake – Pregnant.

3. Joey Moe – Smukkest På En Søndag.

4. Blak – Nede Mette.

5.Olly Murs – Kiss Me

6. Justin Bieber – Love Yourself.

7. Zara Larsson – Lush Me.

8. Fifth Harmony – Work from Home.

Så der skal danses hele sommeren  – hvilken er jeres sommerfavorit ; )

Ps. er der nogen der ved, hvem jeg skal give min næstefødte til, for at få en billet eller to til Skanderborg. Jeg måtte ikke købe fra Singapore af – totalt lorte system. Hvis nogen ligger inden med nogle, så endelig sig til. ; )

4 kommentarer

 • Christel

  Work – Rihanna
  – imens min veninde og jeg stod på klubben og skejede ud med de vildeste “Hoe vibes” til den sang, blev jeg pludselig prikket på skulderen af min chef der var ved at brække sig af grin.. Men den sang kan altså også noget, og det skal man ikke lade gå til spilde når den endelig kommer på 😜😜

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   FUCK det er sjovt. Det kunne ha´været mig… haha.. ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nansen

  Cool fotograf der har taget det billede 😜

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LIBERTY LOVER..