ØKULLER. ØRETÆVER OG ØNSKETÆNKNING..

FUN FACTS ABOUT ME..

FullSizeRender 2

Når man skal finde på skøre ting om sig selv, så bliver man altså lidt bange og overrasket over, at man virkelig er SÅ sær. Specielt når man ser det på skrift. Jeg har prøvet at finde 10 ting om mig selv, jeg ikke har delt på bloggen – hvis jeg har delt det allerede, så undskylder jeg på forhånd ; )

1. Jeg sover med en nusseklud om natten, jeg har svært ved at sove, hvis jeg ikke har den. Jeg har den med alle steder. Incl når vi flyver. Bella har en der minder om min, så vi ligner to tosser, viklet ind i leopark tørklæde, når vi skal sove. Tror M syntes vi er lidt skøre. Yep im a baby.

2. Jeg bliver rigtig hurtig rastløs, hvis tingene ikke går efter mit hoved – og kan være rigtig svær at være sammen med, når jeg går i det gear. (er der nogen der siger) Bliver nok lidt barnlig, hvis jeg skal være 100% ærlig.. Ikke det huer mig at være det eller at indrømme det, men jeg kan godt opføre mig som et barn fra tid til anden.

3. Jeg har fundet ud af, jeg kan ikke leve uden wi-fi. Hvad sker der for det, altså! Men væske og mad, er åbenbart kommet meget langt ned af listen hos mig. Dårlig wi-fi er direkte hetz mod mig, og kan få mig til at stå på en bakketop som en tosse, og søge efter det bedste signal. FOMO gange 1000..! Specielt når vi bor herude. Jeg er så meget på Insta, FB og Snappen, at det tager helt overhånd. Ingen internet i nærheden af mig, er ikke godt…for nogen.

4. Min plan for mit liv er vi skal bo her i et par år, og hvis muligheden byder sig, så vil jeg rigtig gerne bo i New York. Jeg tror desværre ikke M får muligheden, det er nok nærmere Chicago – men det tror jeg sgu ikke jeg har lyst til, der kan være så koldt. Riksen funger ikke godt i ekstrem varme eller kulde. New York er meget fristende for mig, da jeg forstår hvad de siger, dog forstår jeg ikke dem der stemmer på Donald Trump – men jeg elsker Amerikaner. Og jeg elsker USA! Nu må vi se hvad tiden bringer, det ved vi intet om, vi kan også ende med at blive sendt hjem om 1 mdr. Vi er bare brikker i et puslespil som ingen kender løsningen på.

5. Jeg er enormt dårlig til at huske at købe nye blade til mine shaver. Dette har resulteret i jeg flere gange, har mistet hud på en ankel, under armen og andre eksotiske steder – men i sidste uge, der havde jeg igen glemt det. Jeg havde i 1 måned flere gange sagt til mig selv “husk nu Riksen, du mangler nye blade”… Ganske vist, glemte jeg det igen… Og det resulterede så i jeg næsten en uge nu, ikke har kunne sidde ned, da jeg har skamferet “åse-pigen” og hun pt. lider af hvad man godt kan kalde “hairloss og skin” Yikkkesssss det gør naller.. Jeg håber, jeg snart fatter det, og overvejer at købe et årsforbrug af stainless steel. Det er sgu en ommer.

6. Jeg er ekstremt sær med min mad. Jeg kan ikke spise æbler hvis de ikke er skåret ud. Jeg spiser ikke æg, hvis de ikke er kogt 100% på de måde jeg syntes er rigtig, der må intet snask være i dem, så vender det sig i maven på mig. Jeg har meget meget svært ved Yoghurt, jeg syntes konsistensen af det minder om noget, man ikke skal have i munden. Græsk Yoghurt kan jeg godt spise. Jeg drikker ikke juice eller smoothies hvis der er broccoli, selleri eller beetroot som i min optik er den værste grøntsag der findes. Lige meget hvordan man koger, hakker, skræller, steger så smager det ikke af andet end jord. Jeg spiser ikke indvolde, jeg har fundet ud af jeg spiser ikke fisk med øjne, og slet ikke dem med mider i sig… Jeg spiser ikke frugt og grøntsager medmindre de er helt friske og sprøde. Jeg vil hellere undvære end at spise en blød pære. Jeg spiser langt mere kylling end rødt kød, da jeg har fået en tarmskylning én gang, det behøves jeg ikke se igen.. Så red meat is on a minimum ; )

7. Jeg er ekstremt dårlig til hvis folk kommer for sent, og det er meget sjældent jeg gør det selv. Hvis det sker, så er det fordi andre køre som nogle idioter. Og har til tider også rigtig svært ved at skjule min irritation, hvis folk ikke kommer til den aftalte tid. Det har jeg generelt med alt. Hvis jeg er pissed, så griner M altid af mig, for jeg ulmer bare indvendig. Jeg syntes det er tarveligt og det er at pisse på andre mennesker og deres tid. Hvis man kommer for sent, så er det fordi man er taget hjemmefra i dårlig tid – det sjove i det er bare, at stort set 70% af mine veninder kommer altid for sent.. Så jeg bruger meget tid på at være pissed.. Det er sagt med et glimt i øjet – men med 10% irritation ; )

8. Jeg kan ikke stå under en bruser, hvor der kommer vand ned over mig, så føler jeg, jeg bliver kvalt/druknet. Det kom sig efter jeg sad fast i en vareelevator i min læretid i Bianco. Der sad jeg og glanede i 2 timer, før de kunne få mig ud. Og efter det, der har jeg været bange for alt jeg ikke har kontrol over, eller som får mig til at føle mig indespærret. (SUPER) Så jeg bruger kun håndbruseren (høhø).

9. Jeg har altid drømt om at bo i Århus, da jeg var yngre. Troede altid jeg ville ende der, da Jeg er kommet der meget med arbejde og som barn. Jeg har en stor kærlighed til 8000. Min far er opvokset i Risskov sammen med hans familie – og er vokset op, lige der hvor “DE FEM” filmene blev optaget (hvis man kan huske de film) og det var jeg meget fascineret af da jeg var lille. Plus Jyder er sgu så søde – og de har rigtig flotte Jydemænd også. Men det løb er jo ligesom kørt (schlap af M)
; )

10. Min første kæreste fik jeg da jeg var 15 år gammel. Vi var kærester i 6 år. Han var min helt store kærlighed. Han var min første kæreste, my one and only. Min første til alt og ham jeg troede jeg skulle blive gammel med. Det skulle jeg så ikke, det holdte ikke, det var ikke forever and after og alt det lyserøde crap, som så meget andet i livet, så har alt en ende –  Efter 6 år gik vi fra hinanden, begge med knuste hjerter, eller i hvert fald ham mest.. Jeg var nok mere lettet, da jeg var alt for ung, og han var 5 år ældre end mig. Han var klar til børn og jeg var klar til at snave med andre mænd. Vi havde levet som mand og kone, og det var bare for tidligt. Men alt godt har en ende – og Valborg har to som man siger.. Og hvis jeg ikke havde kysset alle de frøer som jeg nu har, så havde jeg jo ikke mødt M og vi havde ikke fået Bella. It all worked out – happy ending ; )

8 kommentarer

 • Kristina

  Det har ikke noget med noget at gøre.. Men du har altså lovet en rundtur i orange-huset… To gange……. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   I know.. I know.. Så dårligt af mig – jeg venter på mit gulvtæpper – det kommer på Fredag. Så er jeg all good ; ) LOVER LOVER LOVER Jeg poster en film ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Chicago er nu altså en skøn by, og jeg tænker, at det kan blive ligeså koldt i NYC som i Chicago – så go, hvis I får muligheden 😉 Altså hvis jeg skulle bestemme. Det skal jeg selvfølgelig ikke 😛 Og hvor vildt, at I faktisk næsten ikke engang selv kan bestemme, men blot må afvente, hvad firmaet i princippet dikterer :O

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Agurkens svigersøs

   Jeg bliver nødt til lige at erklære mig meget enig. Vi boede et år i Chicago og har nu i snart to år boet 40 min fra New York (og nej det er ikke det samme som at bo på Manhattan, but still), og Chicago er stadig min favorit. Vejrmæssigt er de to steder faktisk ikke så forskelligt – måske du får et par iskolde dage i Chicago, men generelt følges de ret godt ad. Så hvis muligheden byder sig, stemmer jeg også for Chicago. Jeg ville så gerne tilbage! Byen er et fantastisk mix af storby, strand og lækre parker og…. ok jeg stopper nu, You get the picture 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Man skal ikke spøge med NoMofobi!!
  Det er ikke nemt at leve i en connected verden, og så vide man er uden forbindelse, så hellere en edderkop, dem kan man flygte fra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Nej du har helt ret, jeg ville klart løbe fra en edderkop, dem er jeg ikke fan af OG slanger… Og dem har vi jo her… Ohhhhh No…!! Så er jeg lige glad om de er kaldt gardensnakes.. De skal bare fucke af!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg skal nok hive dig med på café hvis(når) du kommer til New York igen! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   JEG SKAL TIL NEW YORK IGEN… Det er et must… NYC er totalt mit yndlings sted – og jeg kommer der hvert år i Maj mdr. Det gør helt ondt i hjertet, ved tanken om, jeg ikke har været der i år ; (

   Men okay, det er jo ikke fordi jeg ikke har rejst i år ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ØKULLER. ØRETÆVER OG ØNSKETÆNKNING..