OG SÅ VAR DEN SØNDAG VÆK..

EVERYDAY STRUGGLE..

IMG_3726

Når man lever som expat-familie så er man SÅ afhængig af….net..Damn internet og god VPN forbindelse.. Og det var bare ikke sagen igår.!! #thestruggleisreal

Ej, men to be honest, det lyder jo fuldstændigt blankt når man siger, man ikke kan leve uden internet. Men mit navn er Riksen og jeg kan IKKE leve uden Wi-fi.. Så vile jeg dø i Singapore langsomt. Det er lige før jeg bytte mit eget afkom for at have fuld styrke på nettet.. HA!

Man vi laver ikke så meget andet om aftenen end at se Netflix, og andet dansk guf på flimmeren.. Jeg har amerikansk adgang til Itunes så den bliver også heftigt brugt fra tid til anden, specielt nu, hvor Kardashians er startet igen.. Wheeeeee…

Så når man er så langt væk fra familie og venner, så er man bare ekstra afhængig.. Man vil så gerne føle, man ikke går glip af alt, selvom man jo gør det. Men så har man i det mindste set det på Fjæsen eller insta – og nu hvor jeg er på snappen Rikkemay2204. Som i kan se, så gør jeg det jo meget godt ; )

Igår havde M besluttet sig for, han ville se den nye sæson af Game of Thrones (Zzzzzzzz snork) det er han kæmpe fan af, som 90%  af verdens befolkning. Men jeg må sige, de tabte sgu mig, da broren havde sex med sin søster.. Der havde jeg sagt “Rikke´s OUT.. Det er jo mega turn off – også selvom han er så pæn og dansk. Så var det hele bare lidt sort for min smag. Men det er jo heldigvis smag og behag.

Og da det er mig der er teknik eksperten her i familie, så var det jo mig der skulle rode med det. Men der var en eller anden blokering på vores VPN linie, som er den der gemmer hvor vi er. Hvis du bare logger alm. på, så siger den, at HBO ikke er tilgængeligt i det land du befinder dig i. Det er pænt træls, for vi betaler jo for abonnement. Vi hustler os ikke til noget, vi betaler til stort set alt der kan betales til hver mdr..!

Men det må man åbenbart ikke se, når man bor i Asien. Så jeg brugte 3 timer på at knækken koden til hvorfor vores VPN del ikke virkede.. Det lykkedes mig så ikke … Så var helt hidsig da jeg gik i seng – var så vred, jeg lige måtte køle ned, med et par afsnit af Hammerslag.. Haha..

Det hjalp dog, så det var win win.. Plus jeg er ret god til at gætte, det bliver helt en konkurrence ud af det mellem M og jeg ♥

Så i kan nok se The struggle is real her i expat-familien i Asien..

; )

5 kommentarer

  • Mette

    Vores forbindelse er så latterligt, ihvertfald på udenlandske sider og det kan tage dobbelt tid at se et enkelt afsnit et eller andet.

    Det værste er dog min telefon forbindelse ude på trods af nyt telefon. Ingen hverken udbyder eller Apple kan finde problemet og det er så belastende. Kunne hverken komme på wechat eller noget i går og skulle mødes og have ordnet negle med to veninder. Måtte gå forbi både vores læge og starbucks for lige at logget på wifi. Lyder helt sikkert som et mindre luksus problem for mange, men du kan sikkert sætte dig ind i det 😂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kristina

    Hej Rikke, jeg bor selv i Tyskland og skjuler derfor også lokalitet for at se fx netflix, TV2 play osv. Jeg bruger unlocator og netflix har fx gjort det sådan, at man er nødt til at logge ind på unlocator, trykke opdater og så logge ud igen for, at det virker. De gider vist ikke os, som skjuler vores lokalitet. Jeg forstår dem ikke 😉 men måske er der også sket en ændring på den hjemmeside i bruger til at skjule lokalitet.
    Kh kristina, hvis liv også ville gå i stå, hvis jeg skulle nøjes med tysk fjernsyn, hvor alt et synkroniseret 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Molly

    Det er nederen at du bruger ordet “voldtaget” til at forklare noget der intet har med voldtægt at gøre. Please lad være med det.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sjovt det du skriver med internet. Jeg boede i udlandet i flere år fra 1997 -2000 og det var før intetnettets udbredelse. Post kom med postmanden og dansk tv var noget vi så når min au pair mors søster kom på besøg med kufferten fyldt af VHS bånd med dansk tv. Sikke meget der er sket på den front.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      Ja du har så ret, og det er ikke altid til det bedre … Vi kan desværre ikke kæmpe i mod det. Det er her for at blive ; )

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OG SÅ VAR DEN SØNDAG VÆK..