EVERYDAY STRUGGLE..

BY THE WAY..


Gik i seng med migræne og vågnede med migræne… Zzzzz … Vejret topper 35-37 grader i dag, og jeg kan simpelthen ikke følge med på væske fronten.. Det er første gang vi bor her i Maj mdr. Og hold nu kæft hun har vist sig, at være en rigtig luder … 

Ja, for at sige det mildt, så kan man godt smide alle sine acryl trusser ud, for dem får man ikke brug for, med mindre at “Åse-pigen” skal være on fire..! Her er så varmt, at vandet drive fra ens bryster ned af benene.. Yiiiikes.. Fra jeg før gik flere kilometer om dagen, er det blevet begrænset til, jeg nu nærmest kun tager bussen eller undergrunden.. For hver chance jeg får, for at gå under jorden, som én eller anden kloark rotte, der griber jeg den… Det er totalt ulideligt at være til – og det skal jeg jo. Godt jeg snart kommer hjem i 2 mdr 🙌🏼

Tænker så meget på M der tager på arbejde hver dag, iført suitbukser, skjorte, strømper og dress shoes..🙈 Det er så synd for ham.. Men han er jo ikke den eneste, alle andre business mænd og Ladies, skal jo troppe op på work i den mundering. Godt det ikke er mig.

Dagen i dag skulle stå på besøg på Bella’s skole, og middag i aften med en masse søde damer. Men med den hovedpine, der må jeg heller blive hjemme, og slappe af med familien ❤️

I er næsten lige stået op – og min dag går snart på eftermiddag.. Det er skørt, at der er så stor tidsforskel – men heldigvis kun 6 timer nu, hvor I er gået på sommertid. Det har vi sgu ikke herude.. Det pis roder singaporeans ikke med.. De er for kendt til det her sted, så vi styrer vores egen tid 😁

Nu vil jeg lige få bruset mit korpus, så vil jeg slæbe mig op på skolen.. 

Håber i får en dejlig dag 

💋 Kys fra Singa Dinga

6 kommentarer

  • Uha, det lyder godt nok varmt 🙂 Hold ud!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Siff

    Vi planlægger at tagetil Singapore til januar med vores børn, der på det tidspunkt er 4 år og 10 mdr. Vi skal besøge noget familie, men er det en helt skør ide at tage dertil med baby, når det er så varmt?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      Hej Siff.

      Jeg vil sige, det kommer an på, hvad man selv forventer af turen.. lidt lige som den rejse vi er på, der kan vi da nogle gange, være lidt misundelig på dem der er herude, unge og uden børn – og de eneste de skal tage hensyn til, er dém selv ; )

      Der er jo bare ting man ikke kan – men jeg syntes at Singapore er ret cool, til små børn. Og så vil jeg klart anbefale dig, at i downloader Uber appen og køber et telekort når i kommer, det kan i få til 20 dollars (100 kr) for hvis i har baby med og stroller, så er busserne ikke så fede, for du SKAL klappe vognen sammen.. Og taxa køerne er altid SÅ lange.. Men MRT´s virker også super (undergrunden)

      Uhhhh hvem er jeres venner – måske jeg kender dem?

      XX
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      Og PS. Tag kun tynde textiler med… Intet tykt, du/i får det ikke brugt. Dog er Jan jo vores “milde” mdr men her er stadigt varmt. Du skal have en lille cardigan med, da der er så meget AC alle steder. Men jeg har vænnet mig til det nu ; )

      Uhhhh hyggeligt i kommer. Jeg er dog nok på Cruise på det tidspunkt, vi har fået en tur med mine svigerforældre ; )

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Siff

    Tak for gode råd!:) Vi tager nok videre til Vietnam, så det bliver højest en lille uge vi er i Singa, tror jeg. Vi skal besøge Dorte (min kærestes kusine) og Søren Clausen – de er flyttet dertil fra Mexico og Søren arbejder med udendørs møbelimport til hoteller og lignende. Sjovt hvis du kender dem:)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      Nej det siger mig ikke noget.. Men hans job lyder top spændende.. Jamen så skal jeg ikke komme med nogle gode råd, for det ved Dorte og Søren alt om ; )

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EVERYDAY STRUGGLE..