INTET ER FOREVIGT..

BRYST OPDATERING // 4 MÅNEDER..

IMG_0727

UPDATE Der er gået lidt over 4 måneder siden jeg fik min bryst operation i Malmø. Og jeg begynder slet ikke at kunne mærke, der har været lavet noget. Jeg kan næsten sove på maven uden at skulle bruge en lille pude som støtte. Jeg har både dyrket yoga, pilates, boksning, løb etc. jeg er slet ikke udfordret på nogen måder. Så nu skal de bare hele fint, så de er klar til, jeg skal have dem rettet. Men det gør man mens jeg er vågen, og det er virkeligt et lille bitte indgreb. Jeg spurgte om jeg ikke nok måtte komme i fuldnarkose, med et BANG af bedøvelse… Det var der ikke tale om sagde Hr. Lauridsen.. Damnit!!

Men han ved jo nok bedst, så jeg må jo stole på, han ved hvad han snakker om. Jeg får dog noget afslappende, så jeg ikke ligger og skaber mig på briksen. Så de skal bare give mig rigeligt, så jeg stadig får en ordentlig rus på.. ; )

Jeg regner med, min operation kommer til at ske sidste uge i Juni, så jeg kan nå at komme på toppen til Roskildefestivalen ♥ For det er altså et must.

Har du egentlig læst mine andre indlæg om mine bryster?? Det lyder forkert på alle måder ; )

Find dem lige HER:

Noget om nye bryster

Well Hello

Dag 1

1 Mdr.

2 Mdr.

3 Mdr.

Læge Tjek

Kys fra Singa Dinga

XX
R

2 kommentarer

  • Rigtig godt indlæg med gode informationer! Tak skal du have! 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      Det er bare så vigtigt at dele gode erfaringer, for der sidder mange kvinder, der overvejer det men som ikke ved hvor de skal starte. Derfor jeg var så lang tid om at få det lavet.

      XX
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INTET ER FOREVIGT..