TOKYO BY NIGHT..

BATU BATU IM ON MY WAY..

BACK IN A FLASH Så er vi retur fra Tokyo – og for at være rigtig svinsk, så bliver dette sted mit nye hjem om 48 timer. Vi drager nemlig afsted til et Boutique Resort der hedder BATU BATU på en lille ø uden for Malaysia. Øen hedder Pulau Tengah, der er stort set ingen wi-fi, du kan ikke vælge maden du skal spise – og du skal ikke lave andet end at bare slappe af, snorkle, drikke dig ned (hvis man er til den slags).

Jeg glæder mig som et lille barn, til bare at chillax, ikke at jeg har brug for det, men det har M i den grad. Den uge i Tokyo, har været super hård for ham. Så for lige at koble af, inden vi skal undvære hinanden i 5 uger, da vi er i DK og han bliver nødt til at blive i Singapore, så skal vi lige have lidt kvalitetstid.

Jamen har I ikke lige haft det?

Jo det har vi, og vi var super heldige at få 3 dage i Tokyo med ham, som er en tur, jeg aldrig vil glemme. Tokyo er så wild, super inspirerende, lækker god mad, skøre mennesker, klima ligesom DK, så mange ting man kan se og opleve – og bare det at være i Tokyo er sgu noget specielt. Det kan klart anbefales, hvis man kommer i den retning.

Vi skal heldigvis ikke afsted alene til BATU BATU vi skal afsted med Camilla, Maya, Celina og Michael – vi bliver hentet kl 5.45 af en chauffør, som skal køre os til grænsen ved Malaysia – derefter har vi et bilskifte, som skal tage os videre til Mersinge – hvor vi skal med en båd ud til øen. Der er ingen andre valgmuligheder, så man er tvunget til at bruge deres transportmuligheder.. (totalt mafia) .. Men de siger hop, vi spørger bare hvor højt.. Haha.

Børnene kan løbe og lege, de kan gå ind i skoven og lave gemmelege, de kan bade, de kan gå op i hytten hvor vi skal bo.. De kan gøre præcis det de vil, de kan ikke komme nogen steder. De er fanget på Pulau Tengah.. Muuuuhaaaahaaaahaaaa ; )

De siger, der har været optaget Robinson på denne ø – og det var den ø de blev sendt til, hvis de vandt en dyst, og fik lidt luksus. Jeg ved ikke om det er rygter, men det ser godt ud, så det kunne jo sagtens passe  ; )

Så nu vil jeg pakke ud – og så pakke igen. Det er lidt en anden kuffert jeg tager med denne gang, da man ikke skal have andet med, end badetøj.

Uhhhh. Det bliver så spændende ♥

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TOKYO BY NIGHT..