RULLESKINKE. TRÆTTE ØJNE OG FLAD NUMSE..

THE DEVIL. JUNGLE FEVER OG JETLAG..

BACK IN THE “JUNGLE”.. Okay, det er ikke meget af en jungle vi bor i (heldigvis).. Men tilbage er vi. Jeg havde faktisk ikke rigtig lyst til at rejse hjem igen, jeg kunne godt have brugt et par dage mere i DK og i lejligheden. Jeg føler ikke, jeg fik nydt den nok, da tiden bare gik så hurtigt, og jeg ikke rigtig fik slappet af.

Men man skal ikke græde over spildt mælk (hvis man overhovedet kan sige det) for jeg kommer jo snart tilbage, og der bliver det i hele to mdr… Yaaaay. Det bliver top hyggeligt, så har jeg også lidt mere tid til at få set alle, jeg holder af.

Jeg er meget ramt af jetlag, og det er åbenbart ikke et kønt syn. Jeg er sur, jeg er gnaven og jeg er urimelig. Det har desværre resulteret i, at jeg har været lidt tarvelig over for M… Det sker desværre når man er presset på søvn, men det retfærdiggøre det ikke. Så derfor vil jeg grumme mig, skamme mig, sige undskyld – og gå i seng. “Skam dig Riksen”.. ; (

Håber Jeres humør er lidt bedre end mig – det håber Jeg for sgu Jer.

Hilsen Devil R

2 kommentarer

  • Hold da op et lækkert billede! Når man ser sådan ét, bliver man ret deprimeret over at sidde i grå og triste Danmark..

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      Ja det var også ret dejligt at komme hjem til, selvom der ikke er noget, der slår Dansk Forår ; )

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RULLESKINKE. TRÆTTE ØJNE OG FLAD NUMSE..