MED HJERTET..

RULLESKINKE. TRÆTTE ØJNE OG FLAD NUMSE..

Vi er landet.. Tilbage i Singapore, efter 12 timer på måsen, 9 babyer der havde det pænt stramt. Man kan jo ikke bebrejde dem for, at synes, det er møg kedeligt at flyve så langt. Men med så meget gråd, der er der altså ikke mange timer på skjoldet man får. (sorry forældre).. Jeg ved jo godt, man er top presset, når man sidder der som en gøgler, og udfører alle sine bedste tricks, man har lært.

Men da vi ankom, der havde Bella sovet 2 timer, og jeg havde sovet lige med nul – så lander man bare til 38 grader, og et spark lige i løgposen, hvis man havde det. Og der stod jeg så i 200 denier strømpebukser, så tætte så ikke én vind kunne komme igennem dem. Det var måske heller ikke så klogt valgt. Men jeg flyver altid med støttestrømper, der er det lidt nemmere, at få dem på, når man har strømpebukser på. Hello rulleskinke ; )

Men hold fast hvor er jeg bare stolt af Bella, hun har ikke sagt et pip i 12 timer. Hun har bare siddet og tegnet og set film. Så sidder man der som 33 årig, og opfører som om, man har myrer i bukserne, og hele tiden tænker “æhhh hvornår er vi der” og så er der gået 1 time og 10 min siden man fløj fra CPH… Jeg er så dårlig til det. Men jeg fik set en del film på vejen, som jeg kan anbefale.

Jeg så JOY med Jennifer Lawrence den var fin den var god ♦ Så så jeg Spotligt, som er den fedeste film jeg længe har set – Den omhandler hvad der sker i kirker rundt omkring i verden, og hvad præsterne går og “piller” ved i fritiden. MUST SEE ♦ Daddys Home med Mark Wahlberg og Will Ferrell ♦ Sisters som bare var en slå hjernen fra film, som mindede mig om, da jeg var ung og carefree ; )

Vi har nok sovet lidt skørt i dag, og kommet til at sove for længe, så nu må vi se, hvordan natten kommer til at blive.. Jeg gruer lidt for det.

Men dejlig Jetlags fri weekend til Jer derhjemme. Jeg savner jer allerede ♥

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MED HJERTET..