DET MIG - DET MIG..

RECYCLE ME PLEASE…

IMG_2961

Jeg er en sucker for punge.. Jeg har punge i mine punge, som så er puttet ned i en pung. Lidt ala en smørskjuler og en babushka dukke. Jeg er bare fan af dem – og endnu bedre er det, når det er recycle.

I shoppen kommer disse fine toilettasker/kosmetikpunge/undertøjs-beskytter.. You name it.. Jeg har valgt at kalde “hende” for Bella i size Large – og Sunshine Reggae i size Small, for det kaldte min far mig altid, da jeg var lille. Og nogle gange, så savner jeg min far, som en lille pige, og så er det ret rart, at kunne tænke på ham, på den måde.. altså han er her stadig, han bor bare i Norge, og jeg ser ham ikke så tit. Og slet ikke nu, hvor jeg bor i Singapore  ♥

Igen som mine andre ting, så alle unique, og lavet af recycle materiale. Lige fra plast til stof. Stoffet er fra en fabrik der laver børnelegetøj/dukker (som jeg også kommer til at sælge i shoppen), det jeg elsker ved dem er at ingen er ens, og den har måske en tråd hist og her, og stoffet er ikke helt ens.. Det har haft et liv før og det bliver nu genbrugt.. Der kan være pletter og skævheder, men det er derfor jeg elsker dem.

Jeg bruger mine til at pakke alle mine beauty produkter, for jeg hader når en creme eller andet løber ud i min taske, og kommer på mit tøj. Derfor er de her bare så fine, for der bliver det i tasken, da plastikken stopper det og så er de også pæne. Win win.

Men jeg arbejder hårdt på, at få dem i shoppen, og skal nok give lyd, når man kan shoppe dem ; )

Så er de sørme på og du kan finde dem LIGE HER

XX
R

4 kommentarer

  • kathrine

    Ih nogle fine sager <3 <3 <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

    Meget fine sager Rikke, jeg vil meget gerne købe.
    Men jeg går meget op i produktionsforholdene for de ansatte. Ved du noget om dem? Og vil du fortælle? Mvh Camilla

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      Hej Camilla.

      Jeg har desværre ikke set fabrikken, men jeg har set deres egen shop, hvor jeg køber fra. Jeg har bevidst valgt ikke at købe ved de steder, hvor man kan prutte priserne helt i bund, og få dem til 0 kr for det siger lidt om, forhold, produktionspriser og deres standard. Jeg tjener meget lidt på mine ting, da jeg har shoppen for at lave noget jeg godt kan lide, og holde mig i gang, som man siger ; ) Jeg køber kun steder, som ikke er til at prutte med, der kun handler med en fast pris ; )

      Dejligt du går op i det ; )

      Rigtig god dag.

      XX
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET MIG - DET MIG..