NÅR MAN // SINGAPORE WHAAAAAAT??

PRISEN VED AT VÆRE LANGT VÆK..

Bali

(FotoCredit: Kat WeAreMad)

Der er altid en bagsiden af medaljen, og den er ikke altid lyserød… Denne tid der sker der en masse i DK i min familie, og i min vennekreds, og jeg havde måske egentlig ret meget brug for at være der – men når man bor 13 timer og 7000 kr væk på et fly, så er der bare nogle forhindringer. Ligesom nu. M rejser rigtig meget, og landede i nat kl 01.00 fra Filippinerne, for så kl 7.00 at tage til Vietnam. Jeg har sgu ondt af ham på mange måder – og hans liv og job, gør jo så bare, at vi ikke ser hinanden så meget.. Men som mange mener, så kan man jo ikke blive uvenner.. Det kan man så..Hahhaahaaahaa!

Men for man ikke skal dvæle alt for meget i det sure, og være ked af alt det man ikke har, så skrev Mie og Kat, til mig sidste uge, at de kom til Bali på en pressetur, om jeg kunne mødes med dem?? OM JEG KAN!!! Det tror jeg sgu da nok jeg kan… Og jeg når ikke kan komme til DK – så må Danmark jo komme til mig and I like it ♥ Og det er lige hvad jeg har brug for.

Så igår der bookede jeg en billet til Bali, og jeg rejser slut næste uge i en weekend. Jeg glæder mig helt tosset, og faktisk bare til at grine sammen med velkendte ansigter, der ved, jeg siger en masse pis – men aldrig mener noget ondt med det. Et sted hvor min sorte humor er værdsat ; )

Så Bali here I’m come ♥

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NÅR MAN // SINGAPORE WHAAAAAAT??