BEAUTY // TIGHTLASE TREATMENT..

DABS RED CARPET GALLA SINGAPORE

IMG_2422

Buksedragt: Zara 399 // Sandaler købt herude til 70 kr // Øreringe H&M 6 dollars

Mig og min Mr M ♥

Ja der var lidt stille på bloggen igår, men jeg må ærligt sige, vi lå i forsterstilling, og kunne slet ikke bevæge os. Mine bevægelser var kun til, at slæbe mit korpus ned til vores pool og ligge som en død søløve på en luftmadras.

Vi fik alt for lidt at spise, og alt for meget at drikke. Jeg formåede endda at chokere en ældre herrer, da jeg kom væltede ud af vores partybus, med et plastikkrus, som var jeg til Roskildefestival, i mit pæne dress og min beskidte mund. Da vi stod i elevatoren op til “balsalen” kiggede ham og hans frue på mig, og sagde næsten i kor “hooooold da op!!!!!” og det var ikke på den fede måde..altså som i “hold da op en pæn dame”… Tror mere de var i chok over, at der faktisk fandtes sådan en type som mig.. Så jov jov jov jov. Riksen holder skansen i Singapore, til meget meget fiiiint bal (sagt sådan lidt affekteret). Jeg er jo bare ikke til pænt brug. Thats a fact.

Men vi havde en fest, og det var jo sådan set også det, det hele gik ud på. Jeg var meget stolt af mig selv om lørdagen – not so much igår…Grrrr! Heldigvis findes der McDonalds herude, der bringer ud. Thank good. Og de giver gratis smagsprøver med. Yaaaay. Var dog ikke så vild med den lakseburger de sendte med, den kunne godt have kommet op igen, hvis jeg havde spist den. Puuhaaaa(!)

Mange af pigerne, var gået helt amok i kjoler og glitter/glimmer, og det ønsker jeg måske også nu, at jeg havde gjort. Men jeg kunne ikke overskue det, og det havde heller ikke været helt billigt at deltage, så måtte lige spare lidt, selvom jeg hader det. Men smukke var de allesammen.

Jeg havde brugt penge på negle, hår, ansigtsbehandling og måske en anelse botox – og så havde jeg sparet på resten, det er ikke altid tøjet der gør det, men følelsen var har. Og der har jeg det bedst, hvis jeg føler mig velplejet.

FullSizeRender 2

Jeg gik efter en “messy bun”, da jeg ikke er så vild med opsætninger, jeg er bange for, at se ældre ud end jeg er. Men det blev ok fint, og det kostede den nette sum af 70 dollars = 350 kr, det kan man altså ikke få i DK til den pris.

FullSizeRender 3

IMG_2461

My Crew: Mette, Mathilde, Camilla, Stine, Sofie og Mig ♥

IMG_2473

Vores mænd: Michael, Jesper, Thomas, Hans, Michael & Michael.. Ja de hedder sgu alle Michael, de er mega hipster ; )

IMG_2558

Thomas der svingede sine hofter, sammen med The Antonelli Orchestra.. De fik næsten ikke lov til at synge, for alle stod og sang med på deres sange. Det lød skide godt, da vi stod i det – men da man så hørte det igår, så lød det virkelig af helvede til. Altså ikke Thomas H, men vi andre.. haha. Det var nok sprutten der sang ; )

IMG_2560

M og Jeg, der var meget lidt pæne – og meget lidt appelsinfri. Godt der er et år til næste fest igen ; )

Nu vil jeg prøve at overleve Mandagen, den er heldigvis snart slut her. Thank god!

Nat nat ; )

XX
R

4 kommentarer

  • Mette H.

    Du er stang-lækker, Rikke! Er vild med buksedragten. Så vidt jeg husker, er du også relativt høj, og alligevel er den lang nok i benene – synes det kan være SÅ svært at finde lange nok ben i buksedragter. Er den ny, og hvad er materialet? (er en ingen-polyester-snob 😉 ) På forhånd TAK!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      For det ikke skal være løgn, så har jeg fået den lagt op nærmest 10 cm. jeg er 175 cm høj, så jeg er ikke lille. Men Zara er begyndt at gøre deres bukser og dragter meget lange, så man kan regulerer dem selv. Er begyndt at føle mig lille.. Haha. ; )

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Mette H.

      Uha, det lyder godt – er selv 178 cm. lang. Når man er så høj, så er det bare ekstra vigtigt for én at buksebenene er lange nok. Kan du lokkes til at tjekke materialet? Den er ikke på Zaras hjemmeside (endnu?), men jeg må holde godt øje!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Er SÅ vild med buksedragten, den klæder dig så smukt! 🙂 Håber I alle havde en fantastisk aften. Jeg kan mærke at jeg begynder at savne Singapore mere og mere for hver dag der går.

    http://cillesunivers.dk/

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BEAUTY // TIGHTLASE TREATMENT..