DER ER GÅET KAGE I DEN...

TUUUUT TUUUUT..

IMG_1566

HENDE HER er sgu meget sød – og hun kommer hjem om lidt fra skole med bussen. Jeg har lovet hende at vi skal på shoppetur når hun har fri. Hun har vitterligt intet tøj til når vi skal til DK om små 2 uger. Sidst da vi var hjemme til Jul, der lignede hun et hjemløst barn, og det magter jeg bare ikke igen… Selv hun sagde .. and I quote:

“Seriøst MOR, jeg forstår det IKKE.. Jeg har seriøst det samme tøj på hele tiden, der er jo intet i min kuffert. HVAD SKER DER..?!?!?!?!?!

Snak om en bisse, men det var nu sandt. Jeg havde det på samme måde. Det var de samme 2 striks jeg havde på og leggings + sneaks. Hold da op en gang kreativitet. Jeg gad ikke købe så meget vintertøj, for nu når jeg kom hjem til påske, så ville det jo være “forår”… Troede jeg naivt. Men jeg kan jo godt se, med det vejr i sætter for dagen, så ender vi sgu nok i vinter tøj igen..!! Men denne gang har jeg skabe jeg kan smide tingene i, selvom det fungede mega fint med GoBox. De kom og hentede og bragte igen, når jeg havde brug for det. Man bliver jo lidt kreativ, når man skal ; )

Jeg satser altså stadig på lidt godt vejr, så ta´Jer lige sammen. ♥

Nu vil vi tage ud og tømme kontoen. Desværre får M en sms hver gang vi bruger kortet.. Crap!!

Kys

2 kommentarer

  • Her er møg koldt i DK!! Så det er altså med at få varmt tøj med nord på 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      Var lige ude og købe til Bella. Men intet til mig. Jeg har nu også ret meget i DK så det går nok ; )

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DER ER GÅET KAGE I DEN...