THAT KIND OF GLOW..

READY TO GO GO..

IMG_1479

Så er jeg klar parat til at tage til Danmark. Passet er pakket og pengene er talt. Tøjet er i kufferten – så mangler vi bare det bliver den 19 marts. Ej, det måtte altså bare godt være i dag. Jeg er så klar til at komme hjem til min lejlighed i Nordhavn, og se hvordan den er blevet, efter min mor og Nansen har pakket vores flyttekasser ud. 80 stykker plus det løse…og jeg savner intet af det..skræmmende.!

Men Danmark må vente lidt endnu….

I dag skal vi som sagt have M´s ansatte til middag, og jeg overvejede at lave frikadeller eller et eller andet dansk mad, nu hvor vi bliver trukket igennem så meget l.o.r.t vi skal smage, da det er “soooo delicious”…Og det fis i hornlygte, for det aldrig so delicious..aldrig. Men jeg har lavet et mix. Så vi skal have Duckbreasts ala Gordon Ramsey, kartfoler ala Jamie Oliver – og salat ala Riksen – og glutenfree chokoladebrownie ala Amo ; )

Håber det bliver en success♥

Nu vil jeg drikke mig en kop kaffe, se et afsnit af Mordern Family – og så hoppe i køkkenet. Klokken er 15.11 her i Singa Dinga.

Kys
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THAT KIND OF GLOW..