NEW HOME..

NÅR MAN BLIVER LIDT TRÆT – OG FÅR LANGE PATTER..

free_censored_bar_by_prizedpixul-d59ia3o-1

Jeg har ikke været så aktiv den seneste tid. Kemien mellem mig og blogger har ikke rigtig været der, og jeg har ikke haft lyst til at dele så meget… Jeg har nogle gange modtaget kommentarer og emails vedr. min og Camilla´s blog – Folk mente at vi skrev for meget det “samme”, og postede det samme på Instagram… Og vi burde koordinerer vores indlæg og indhold.. Det er simplethen det sidste jeg nogensinde kommer til at gøre, jeg vil hellere banke søm ned igennem mine negle, end at være underlagt censur. For det Camilla skriver, og det jeg skriver kommer lige fra hjertet… ♥ Hvis nogen føler, det bliver for ens, så er det jo nok fordi vi er præcis på samme rejse. Hun oplever det samme som jeg oplever, og omvendt. Vi er flyttet hertil på samme tid, vores børn går i samme klasse, vi omgåes de samme mennesker – og vi omgåes hinanden så tit.. We are on the same journey.

Jeg har aldrig drøftet et indhold med Camilla og hun ej hellere med mig. Og det kommer vi aldrig til at gøre. I know til nogens skuffelse. Men jeg kan bare mærke, at det slukkede mit hjerte lidt, og magien og ønsket om at skrive forsvandt. Men jeg er jo ikke så god til at have ting “bottled up“, så jeg lige ville dele mine tanker med jer, da det har gået mig mere på, end jeg havde troet.

Jeg har aldrig tænkt at Camilla´s læsere læste min blog – og måske heller ikke modsatte vej. Men det gør De/I måske. Måske er min blog blevet mere end rejse blog, end det er noget andet. Det ved jeg ikke, for jeg ser mig selv i et andet lys end læserene gør. Men det er som det er, men jeg kan og vil ikke censurerer mig selv, for følelser er følelser – og det kan man ikke ændre, når man skriver fra hjertet, så kommer det uden filter.

Man kan lidt sammenligne det med, da man var på barsel (hvis man har børn), så oplevede man jo også det samme, som dem i ens mødregruppe – Mig og min veninde Kat, vi havde tit lyst til at bortadopterer vores børn, på samme tid, eller bruge en rulle gaffatape på dem. Sådan er det i livet, når man oplever det samme. Så vil historierne også blive de samme. Same Same but different. 

Sååååååhhhh…. Så´en er det. BUM! Så der kom der lige lidt onsdags-gylde ud, her fra den anden side af kloden 😉

Håber i får en dejlig dag.

XX
R

17 kommentarer

 • Ej, det er da virkelig fjollet! Overvej lige, hvor mange blogs i Danmark, som skriver om “præcis det samme”. Bloggerne er veninder, går til de samme events, får de samme spons-aftaler (*host host*) og så bliver der selvføgelig smidt ret mange ens indlæg af sted. Det er der sgu da ikke nogen, der brokker sig over – så bare fordi I er i Singapore, skal det være anderledes? Pjat! Man vælger selv, hvor man læser med, og man kan jo altid bare lade være…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Jeg har fulgt begge jeres blogs her det sidste halve års tid, men jeg har aldrig tænkt over, at i skriver om de samme ting. Måske i gør, det skal jeg ikke kunne sige, men det har i hvert fald ikke været noget, jeg har tænkt over. Jeg elsker at følge med i desperate housewifes i singa! Sorry navnet, men nogle af de ting, du har skrevet om, kunne lige så godt være taget ud fra den serie. Her tænker jeg på den kone, som troede hendes mand havde en affære (håber virkelig at høre, hvad hun besluttede sig for og om hun fulgte efter ham, haha) og det med din datter og fødselsdagen (blev helt vred på jeres vegne! Hvad fanden er det for en opførsel. Håber snart i har fødselsdag derhjemme, så i kan gøre mod den mor/datter, som de gjorde mod jer. Ja, så smålig er jeg. Men det er jo ikke mig/jer, der laver reglerne, vel ;-)) og så ELSKER jeg dine ucensorerede kommentarer om hængeparttier, bumser på røven og dine daglige udfordringer med din mand. Ja, jeg ved godt, alt er ironisk, men jeg sidder hver gang og griner lidt bag skærmen. Jeg endnu ikke mødt andre bloggere, som kommer med de kommentarer, haha. Så jeg håber, du finder lysten til at fortsætte. De, som kommenterer lighederne, kan jo tydeligvis ikle lade være med at læse med, selvom i evt måtte skrive om de samme ting. Så det i skriver må jo alligevel være interessant 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mag

  Jeg er også bevidst om at Camillas blog eksisterer. Og ja, sammenligner man indhold sådan 1 til 1-agtigt, så er der da mange overlap. Men jeg tror ikke de fleste læser blogs for indhold, men mere for tone og fortællestil – og på den front er I meget forskellige. Uden at fornærme nogen så er jeg mere til fynsk havnearbejder, hvilket også afspejler sig i nogle af de andre blogs jeg tjekker ud. Uanset indhold er jeres formidlingsstil meget forskellige og det er det vigtigste. De rene informationer bloggen giver, kan søges 100-vis af steder. Historien som du fortæller, kan dog kun fortælles af dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg læser med begge steder, og kan ikke få nok af jeres spændende rejse, også når I krydser spor, og oplever det samme, flere vinkler giver jo bare bedre perspektiv, its all good.
  Skal jeg absolut kritisere noget, så er det at vi ikke får mere Singapore 🙂 de sjove kontraster, Singa mad / slik vs. dansk mad / slik. Singa hverdag vs. DK hverdag. Hvordan overlever man f.eks. 30 grader hver dag uden at blive småskør? Også derfor den nye insta er sjov at følge.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni

  Rikke – din blog er den bedste. Ingen andre kan måle sig med dig, så du må for Guds skyld IKKE stoppe med at skrive

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Læser både din og Camilla´s blog samt følger med på IG. Ja, i oplever da det samme og det minder om hinanden men når det så er sagt er de HELT forskellige. I skriver meget forskelligt og syntes på ingen måde de skal sammenlignes. Håber altså ikke du mister lysten til at skrive. Jeg ville mangle dine skønne indlæg der tit får et smil frem på læberne 🙂 bliv endelig ved…..!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina Madselius Storm

  Det kan siges ret kort og simpelt herfra – Jeg elsker din blog! Hilsen den tilbagevendte fynbo

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kathrine

  FUK off to the haters.. I skriver begge fantastisk og jeg knuselsker alle dine blogindlæg.
  Hvorfor vælger folk ikke bare kun at følge den ene blog, hvis de føler der er overlab.
  Desuden er det jo ikke en ønskebrønd eller Jørgen hjortings ‘ønsk et nummer’ – det står jer begge to frit at skrive liiiige det i føler og tænker og så kan man jo læse med eller la’ vær’..
  Jeg kan ikke få nok. Punktum.
  KH Kat

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina S

  Kære Rikke
  Jeg er ikke blogger og blir det heller ikke….men jeg tror desværre altid der vil være en enkelt eller to der kan skrive en sur bemærkning som laver en rift i huden på bloggeren. Jeg læser med hos både dig og Camilla og synes bestemt ikke I skriver om sammen ting og bestemt ikke på sammen måde… Jeg kan kun opfordre dig til at sige pyt til de ikke-venlige kommentarer du har fået. Bliv endelig ved med at skriv og særligt som du gør….jeg synes du skriver fantastisk og du får tit et smil frem hos mig ….og vil til tider ønske jeg lige kunne komme forbi til en kaffe eller en festlig drink i jeres selskab. Pas godt på hinanden – nyd jeres selskab og bliv begge ved tasterne 🙂
  Stort cyber-knus til jer begge

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Alene ordet “onsdagsgylde” får mig til at tænke på hvor meget jeg ville savne dine saglige opdateringer, hvis de ikke var der <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åhh hvor jeg kender følelsen søde Rikke. Følelsen af at man pludselig blogger for andres skyld og ikke for sin egen.
  Kæmper selv med den lige pt. og prøver virkelig at finde glæden igen.
  Men at få har den holdning til din blog og dine skriverier – skal bare ikke ødelægge det for flertallet. For jeg er sikker på at der er en stor stor overvægt af folk som knus elsker din blog – præcis som jeg.
  Kram til dig sødeste Rikke <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nana

  Sender lige lidt kærlighed i din retning ❤️ Bliv endelig ved med at skrive, men kun af lyst

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Jeg er vild med både din og Camillas blog! I skal skrive lige det I har lyst – det er det vi er vilde med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Søde Rikke!
  Jeg læser ivrigt med på både Camilla’s og din blog, og jeg må sige at jeg elsker at følge med hos jer begge to. Hvis der er nogle der synes i skriver det samme, må de jo lade være med at følge med

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebekka

  Jeg har godt bidt mærke i, at I skriver om “det samme”. MEN, jeg ser det slet ikke som et problem! Tværtimod synes jeg det er interessant at læse det fra hver jeres vinkler. I er jo forskellige mennesker, med forskellig skrivestil, så det generer bestemt ikke mig at emnerne er de samme! 🙂
  Og så kan jeg godt lide, når man også kan mærke jeres venskab gennem blogsene, det synes jeg bare er lidt hyggeligt.. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW HOME..