READY TO GO GO..

HVOR DER ER GRÆS MÅ DER SPILLES…

IMG_1514

Totalt kikset.. Skulle ned til poolen med Bella hertil morgen, om lørdagen er der faktisk ikke så mange, som man skulle tro, da mange er ude og lave familie ting. Men vores “thang” er at gå i poolen, og hygge. Så jeg listede ned i min “mommy” badedragt og morgenkåbe og håbede på jeg ikke mødte nogen.

Bella møder sin veninde der nede og begynder at løbe på løbehjul rundt om bygningen. De hyggede, og hun var beskæftiget.. Så jeg kunne lige få 5 min på luftmadrassen, uden der var nogen der sagde “se mig, hør mig” … Ahhhhh.. Indtil jeg indser at den ene piges mor er kommet ned, og jeg er åbenbart faldet i søvn/faldet hen, mens M sad i boblebadet..- Yep det er os.. Vi er til boblebad.. altså ikke med andre, kun os selv ; )

Jeg hopper ud af poolen for at gå hen og hilse på hende, men mit håndklæde lå på min stol, så jeg havde ikke noget at tage rundt om mig, da jeg stødete på hende før jeg kom hen til min solstol. Vi chitchattede i 5 min – og det går op for, jeg står der i mit “mommy suit”, med en bikinilinie der ligner Miranda, da de er på tøsetur “wax much?”…. Det har jeg så stået med, og man kunne man IKKE overse det.!!

Jeg grummer mig så meget – og “glæder” mig over, hun skal flytte til Juli, så jeg ikke behøver at skulle se hende i øjnene igen.

Er jeg den eneste der har følt sig pinlig?

SKYD MIG!!!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

READY TO GO GO..