STILL HERE...

CASA HAVNEN // PÆNT TILFREDS..

Jeg er så glad for min nye sofa og alle mine nye møbler. Det eneste jeg stort set har fra huset er mine GUBI lamper og stole, som jeg ikke ville have med til Singapore. Ellers er alt nyt – og det er den fedeste følelse.

Sofaen er fra ILVA // Bordet er fra CASA NORDIC mit bedste køb. Jeg gav 3500 for det, da de havde tilbud, og det er sååå pænt // Skabet er fra RABENS SALONER INTERIOR // Lamper GUBI // Stole GUBI // Bænk-bord RUE VERTE jeg har købt det af min veninde Marika. One man´s trash is another man´s ones treasure.♥ // Gulvtæppet er købt i Singapore – men lavet i Indien.

I love my Home ♥

6 kommentarer

  • Julie

    I soon love your home too skat….det er soon dreamy

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Glerup Kristensen

    Ser virkelig skønt ud! Dejlig base for jer 😊
    Og så er jeg da bare ved at dø over gulvtæppet P.E.R.F.E.K.T.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      jeg elsker det også. Det var ikke helt nemt at få med hjem.. Men nu er det, det hele værd ; )

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

    Hvor er det fint og det bliver så lækkert for jer med en fast base. Efter 10+uden for andedammen, så kender jeg til problemstillingen med at komme hjem og bo hos familien og få kalenderen til at gå op.

    Kan ikke huske om du har skrevet det, men agter du at tilbringe det meste af skoleferien i Danmark? Vi bor i Beijing og kan fornemme at alle tager væk til sommer, men vi kan ikke lige få vores planer til at gå op. Vi har også en lejlighed stående, men desværre ikke i nærheden af hverken familie eller venner, så det frister ikke i så mange uger.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      Vi rejser hjem den 17 Juni og retur den 11 Aug. Rigtig mange rejser hjem til sommer, og tænker, nu hvor vi har lejligheden, så vil jeg gerne have 2 mdr her og se alle. Jeg får ikke set 5% af dem jeg gerne vil, da jeg ikke har tid nok og kun har 24 timer i døgnet. Så tænker at sommer er et meget godt tidspunkt at gøre det. Så til næste år, der prøver vi at rejse lidt rundt i Asien. ; )

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STILL HERE...