SÅ BLIVER DET IKKE STØRRE // VIDEODAGBOG..

TIPI TUESDAY..

IMG_0746

Så er dagen snart på hæld her i Singapore. I morgen skal M på arbejde, og Bumbum har endnu en dag mere, inden hun skal tilbage i skole ( I TO DAGE).. Det er ligesom Groundhog day hvor den samme dag gentager sig.. Haha.. Ej, det er med at nyde det, for om kort tid, gider hun mig slet ikke, og så vil jeg fortryde at vi ikke fik det bedste ud af det ; )

I dag har vi besøgt China Town, for at se på alt deres festivitas. Det er jo Chinese New Year.. Der var nu ikke så meget gøgl og løjer, som jeg havde håbet på. Men vi fandt en truffle restaurant på vejen, så M var rigtig glad. Manden kunne leve af trøffel hvis han fik lov. Jeg får nærmest opkast fornemmelse af det. Men så ved han jo også, jeg ikke spiser af hans mad “Joey does NOT share foooood..” ..!

Billedet tog vi i morges, inden vi hoppede i poolen. Den bamse hun sidder med, har hun haft siden hun var 6 mdr. Hunden hedder Pjevs, og er uheldigvis udgået af market (skumle skumle).. Jeg har forsøgt i flere år, at finde en der ligner den i frygt for, at hun mister den. De to er altid sammen, og hun har den med over ALT.. Hver gang den skal vaskes, så sidder hun foran maskinen, og smider onde gloser min vej.. Og først når den er ude igen, ånder hun lettet op. Jeg ved virkelig ikke hvad jeg skal gøre, den dag den bliver væk (7.9.13) Tror faktisk hun hellere vil bytte os, for at få sin hund tilbage.. #møgunge

Er vi de eneste, der har favorit bamser – og frygter at de bliver væk?

Tænker faktisk, at jeg snart vi vise Jer min lejlighed her. Men mere som en film. Er der interesse for det?

; )

Dejlig dag/aften, nu skal der ses serier.♥

XX
R

 

10 kommentarer

 • Malene Sander

  Uha, jeps her har vi også én bamse der bare IKKE må blive væk. Den har Julie haft siden hun blev født 🙂

  Vil da meget gerne se mere til boligen……. 🙂

  Knus Malene

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Jaa jeg vil gerne se lejlighed 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christel

  Min søn er helt ligeglad med bamser – vil hellere lege med kleenex :O Men måske det ændrer sig, har hørt det med yndlingsbamsen fra rigtig mange efterhånden.

  Jeg synes også, det kunne være sejt med en lille film af din bolig.

  🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sød unge 🙂

  Hep hep på bolig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • B

  Sidder så tit og smågriner for mig selv når jeg læser din blog 🙂 Min mand er også super Joey med sin mad, man kan heller ikke bare liiige smage! Jaaaa meget gerne rundtur i Orangehuset! De små glimt du har vist derfra giver lyst til mere 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanski

  Hvad man ikke er gået igennem for en bamses skyld siger jeg bare! Den har været glemt mange steder, er blevet vasket alt for mange gange og er blevet syet indtil flere gange for at holde de sørgelige rester sammen…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel

  Det øjeblik lillemanden begyndte at vise præference for en bestemt bamse, LØB jeg ud og købte en identisk reserve for en sikkerheds skyld, for jeg kan selv huske at være lille og vente desperat på en vaskemaskine 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Kæmpe ja til Crib-video 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Altså, jeg er godt nok 26, men det snakker vi ikke lige om 😉 Jeg har også en bamse, som jeg har haft siden jeg blev født. Og for at berolige dig, så har jeg den stadig. Den er blevet væk én enkelt gang, hvor jeg havde den med på en tur og ikke fik den med hjem, men takket være en sød og opmærksom buschauffør, fandt den hjem igen. Håber Bella også er heldig med sin bamse og at den ikke bliver væk 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bine

  Ihh ja, det kunne være rigtig spændende med et kig ind i jeres hjem! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SÅ BLIVER DET IKKE STØRRE // VIDEODAGBOG..