BOHEME VIBES..

SÅ BLIVER DET IKKE STØRRE // VIDEODAGBOG..

I over et år har Bella ventet på, at hun fik en rokketand. Den kom bare aldrig. I børnehaveklassen, havde de aftalt, at når klassen nåede 100 tabte tænder, så ville de holde en tandfest.. Pænt nederen at holde en fest, hvor man faktisk ikke rigtig føler, man er værdig nok til at deltage, fordi man ikke selv har bidraget med noget.. Hun har været rigtig ked af det, over hun ikke har haft nogle løse tænder – jeg har dog prøvet at forklare hende, at det ikke var en skidt ting. Men jeg kunne godt se på hendes udtryk, at jeg bare skulle lukke r…!!!

Men så kom dagen .. Wuhuuuu.. Aldrig er der blevet rokket så meget, som hun har gjort de sidste par dage – jeg har været helt bekymret, om hun endte med, at rive de andre tænder med ud, sådan som hun har hevet i den, er det et mirakel at den stadig sidder der.. Men hun har en rokketand – faktisk to. De to øverste. Jeg har måske bare bildt mig selv ind at det var de nederste der ville ryge først. Men I was wrong. Og who cares. ; )

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BOHEME VIBES..