LIVING ON THE EDGE..

MY MR M…

I dag fylder denne handsome mand 41 år – hold da op tiden går. Føler lige, jeg har holdt fondue arrangement for ham på PETRI da han fyldte 40. Men det er jo så 1 år siden.. ET ÅR!!! Hvor bliver tiden af altså.?? Men igen, jeg har nu boet i Asien i 7 mdr. Pænt skørt.

Uden ham, ved jeg ikke hvad jeg skulle gøre. Til tider så er han så pisse træls, og jeg bander ham langt væk. Men han er vores klippe og han holder mig ekstremt grounded. Hvilket er noget jeg har meget (meget) brug for, så der ikke flyver tallerkner og fjernbetjeninger rundt, når jeg bliver arrig.

Han er blevet fejret kl 6 i morges med et FROZEN theme fødselsdagsbord. Heldigvis er han så meget mand, han sagtens kan klare et “tøse tema”. Bella valgte, og det er jo ikke all about pynt men mere om hygge. Og den er her. Til aften får han sin yndlings pastaret og et kys på kinden senere. I gave har han fået et yderst avanceret elektrisk løbehjul, som han kan brug når han skal på arbejde – og to deosticks, som jeg har betalt alt alt for meget for.. Mafia ; )

Håber I har en dejlig dag – jeg har hørt rygter om, det er -3 grader i DK.. Brrrrrrr.. Her er det 33 – så +36 gader mere end hos Jer. Jeg har ondt af Jer.

Kys fra Singa Dinga.
XX
R

6 kommentarer

 • Åh, hvor jeg misunder varmen I har lige nu! Er lige hjemvendt fra fire måneder i Hong Kong, hvor der var ligeså varmt, og jeg synes godt nok det er svært at vænne sig til det danske vejr igen.
  Og tillykke med manden (:
  Camilla | http://cammi.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Vi har jo ikke noget vejr pt- Det er bare koldt i DK. Så synd for jer altså. Jeg ville med glæde sende noget til Jer ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birthe

  Årstidernes skiften er en gave i dk. Synes jeg.
  Er Ms spagetti ret en hemmelighed?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Den er slet ikke hemmelig. Vil Du gerne ha´den? Den er super nem ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Birthe

   Meget gerne, især når den er nem.
   Har lige læst om fødselsdagen, så synd.
   Men sådan sker det jo osse herhjemme, det gør så ondt og man er magtesløs.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birthe

  Har du tid til opskriften i korte træk?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LIVING ON THE EDGE..